FOTBAL  »  Superliga  »  DESPĂRȚIRE

Cum se împarte averea: Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț + Mesaj dur pentru antrenorul Craiovei: „Trădătorul e în genunchi”

Anamaria Prodan a vorbit de larg despre divorțul de Laurențiu Reghecampf +49   FOTO
Anamaria Prodan a vorbit de larg despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 16:52 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 10:43

Anamaria Prodan a vorbit pe larg, astăzi, în emisiunea „La Măruță”, despre divorțul de Laurențiu Reghecampf și despre ce urmează pentru cei doi. 

  • Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorț și că pune capăt căsniciei. Antrenorul lui CSU Craiova ar fi implicat într-o relație cu Corina, o femeie de 29 de ani, care ar fi deja însărcinată în 3 luni cu Reghe.

Azi, la emisiunea „La Măruță”, de la ProTV, Ana a spus categoric că nu mai există cale de împăcare cu Reghecampf și explică ce se întâmplă cu averea familiei după divorț. Impresara a dezvăluit că singura solicitare a antrenorului de la CSU Craiova a fost ca ea să renunțe la numele Reghecampf.

Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”
DIVORȚ
Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”

Anamaria Prodan nu-l iartă pe Laurențiu Reghecampf: „Din acest divorț rămâne cu salariul de la Craiova și o casă în America”

  • „Încă nu am primit actele de divorț. În ultima săptămână am vorbit foarte puțin. Ne-am spus ce aveam de spus.”
  • „Am spus că e soarele nostru și așa va fi. Va rămâne mereu sufletul nostru, dar doar atât.  Până la acest moment, noi am avut ceva unic.  Cu siguranță s-a terminat. Pentru mine nu mai e cale de împăcare. Sunt trădată. Nu mai are ce să caute lângă mine!”
  • „Un om poate să-mi facă orice, dar să nu să mă trădeze sau să mintă. Și să nu-mi trădeze familia și copiii. E o trădare fabuloasă.  Nu vreau să-l iert!”
  • „Putem divorța în 30 de secunde la Ambasada SUA, pentru că eu sunt cetățean american. Nu avem nimic de împărțit”
  • „Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât! Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial”
  • „Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoștințe. Dacă aș lua-o de la capăt, m-aș căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin.”
  • „Pentru mine, băiatul meu și fetele mele, e ceva oribil. Bebeto vine plângând acasă și spune «De ce ceilalți părinți vin să-și vadă copiii și la mine nu vine nimeni?». I-am zis să fie puternic, că aceste lecții îl fac mai puternic. Este o umbră. Îi e rușine să iasă pe stradă. Este terminat”.

15.000 € / lunăe salariul lui Reghecampf la CSU Craiova

+45 FOTO

Reghecampf i-a cerut să renunțe la nume

Impresara a dezvăluit și că antrenorul de la CSU Craiova i-a cerut să renunțe la numele Reghecampf.

„Noi am fost familia Reghecampf-Prodan. Încă suntem căsătoriți și el este capul familiei.  Da, mi-a cerut să renunț la nume. Așa are el niște chestii. Și? Dar mă interesează? Eu m-am născut Anamaria Prodan”, a adăugat Ana.

Unde era Reghe acum 2 sau 3 ani? Era sus de tot, câștiga cupe. Unde e acum? Știi ce îmi doresc? Să se ridice, pentru că e în genunchi. Să se ridice și să ducă munca mea mai departe. Să arate că tot ce s-a întâmplat a fost un accident. Dacă își face o familie și un copil cu această familie, să nu repete greșeala
- Anamaria Prodan

Anamaria Prodan răspunde acuzațiilor de infidelitate

Impresara a fost întrebată și despre zvonurile privind o relație extraconjugală cu antrenorul Dan Alexa, pe care îl reprezintă.

„Dacă te bat, mai stau cu tine? Gigi făcea referire la Alexa... Pe vremuri era Penescu de la FC Argeș. A fost și Ioan Niculae de la Astra... Eu arăt cum arăt și stau toată ziua printre bărbați. Când voi mai avea o relație cu cineva, nu va mai fi cu un român. Nu mai vreau. Vreau să mă îndepărtez. La 14 ani, Bebeto va merge în America”, a mai spus Ana.

+45 FOTO

Citește și: 

CTP, reacție ironică: „Nu vă apucă greața? N-ați vrea mai bine să discutăm despre divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (52)
ray51
ray51  •  21 Octombrie 2021, 10:26

Daca Reghe este si va ramane sufletul tau, tie iti mai ramane doar trupul. Nu-i asa? Iata ca ai ajuns unde ti-ai dorit abscons din totdeauna. Foloseste-l!!!

torque07
torque07  •  20 Octombrie 2021, 15:41

Asta da articol sportiv! Bine ca am citit...macar titlul, ca nu puteam trai fara sa vad aceasta stire extraordinara. Bravo! Bravo. Asta va e nivelul...limitati-va doar la astea. nu aveti nici experienta, nici inteligenta, nici nivelul de a scrie de orice altceva mai important de atat. Vedeti ce gagica mai are Torje, Mitrita daca are de gand sa faca un copil, cum mai sta ma-sa lu' Chiriches, ce fructe are in gradina bunicul lui Marin...astea tre sa scrieti voi.

robotucigas
robotucigas  •  20 Octombrie 2021, 12:26
Postat de anatol_karagandici pe 20 Octombrie 2021, 12:17

Postacii astia ca tine sunt motivul pentru care o niste guvernanti inepti pot distruge dpdv psihic o tara intreaga. Nu mai bine iti bati tu usa in cuie mai Bobita si te cautam noi peste vreo 2 ani? Lasi doar o ferestruica sa-ti dea ala de la glovo/Tazz/etc mancarea pe-acolo si ai scapat de griji puisor.

***. Tocmai asta distruge țara, gândirea asta veche. Dacă nu o schimbăm vom ajunge rău. Ana Maria a fost luată cu copil, asta i-a făcut viața frumoasă și ei și familiei. Iar *** în loc să meargă după el unde mergea ca antrenor, sta să-l bata pe Dan Alexa geloasă. Aia nu era familie, și probabil omul asta caută. Lasă oamenii cu gândirea lor, tu rămâi cu a ta. Dar ***, după mine băiatul asta a rezistat mult. *** ori o lăsam de mult. Se crede marea frumusețe, *** *** Pentru mine Reghe a fost un luptător pentru familia lor. Mai face un copil cu altul, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează