FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Ce a răspuns Anamaria Prodan când a fost întrebată la GSP Live dacă Reghecampf a trucat meciuri pentru pariuri: „L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână»”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 09:33 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 13:36

Anamaria Prodan, agent de fotbaliști, a vorbit azi la GSP Live despre acuzațiile de trucare de meciuri la pariuri care i-au fost aduse lui Laurențiu Reghecampf în timpul în care acesta activa ca fotbalist.

În discuția cu moderatorul Costin Ștucan, Anamaria Prodan a povestit ce îi spunea Regchecampf atunci când îl întreba dacă sunt adevărate informațiile că a avut legătură cu lumea pariurilor.

Revoltă în TVR din cauza Mondialului! Șeful televiziunii publice, luat la țintă: „Nu așa se respectă România! Ați luat instituția asta pe persoană fizică? Să vă fie rușine!”
TVR
Revoltă în TVR din cauza Mondialului! Șeful televiziunii publice, luat la țintă: „Nu așa se respectă România! Ați luat instituția asta pe persoană fizică? Să vă fie rușine!”

VIDEO. Anamaria Prodan: „Habar nu am dacă Reghecampf a jucat la pariuri”

„Am făcut totul pentru el. Dar nu am încălcat regulamente, nu am mers în zona cu iz penal. Am abilitatea să evit zona asta, fiind și avocat de meserie. Aveam 4 copii acasă, nu voiam să mă vadă cu cătușe. Am hotărât acasă exact așa: «Noi nu trăim din banii din fotbal. Pe mine mă interesează să ajungi mare, să nu avem legătură și treabă cu nimeni».

Nu am știut că soțul meu îmi fură banii, că soțul meu construiește afaceri femeilor ușoare din România. Nu credeam, chiar dacă îmi spunea și Gigi Becali. Nu voiam să cred așa ceva, eu mi-am respectat și iubit soțul. Nu am știut niciodată partea aceasta a lui Reghecampf (n.r. referitoare la posibile blaturi pentru pariuri). Nu l-am lăsat niciodată. L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână. Nu ai voie să vorbești cu cineva, să iei bani de la jucători». Așa i-am învățat pe toți, nu doar pe el. Habar nu am dacă a jucat.

Când Cornel Dinu spunea: «Eu te-am scos cu mâna mea», eu îl întrebam: «Mă, e adevărat?» Iar Reghecampf zicea: «Nuuu, e nebun. Nu vezi că e senil?»”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan: „Nu l-am urmărit niciodată”

Costin Ștucan a continuat apoi și a oferit un exemplu concret despre legăturile lui Reghecampf cu pariurile: „Erau dovezi. Reghecampf spunea: «Nu am nicio treabă cu pariurile». Vine poliția germană și găsește cont de pariuri la el în hotel. Lucrurile existau, nu era o invenție a media”.

„Eu nu știu, nu l-am urmărit niciodată. Nici când pleca cu băieții din fotbal, nici când pleca în străinătate. Când vorbea la telefion în casă, eu plecam. Aveam încredere oarbă. M-am păcălit, asta a fost. Vina mea că nu am verificat”, a răspuns Anamaria Prodan.

Ce a povestit Cornel Dinu despre legăturile lui Reghecampf cu pariurile

„Reghecampf m-a sunat din Spania să mă roage dacă cunosc în spațiul iugoslav... Dacă-l cunosc pe Mile Jerkovici, pentru că la un meci unde juca și Miriuță și juca și Reghecampf, la echipa lor la Cottbus, au jucat un meci cu Bayern. Sârbii care controlau și pariurile în Europa, cu niște băieți pe care fără să vreau îi știam, printre care și acest Mile Jerkovici. El fusese președintele lui Vojvodina Novi Sad și era din anturajul lui Arkan, prietenul meu, care se ocupa cu așa zisele pariuri.

S-a dus cu bani la băieții ăștia și le-a zis: «Bă, băieți dacă se termină 3-0 aveți 200.000 de mărci!». Din păcate spre final s-a făcut 3-1, se pare cu contribuția lui Reghecampf, care a executat un penalty și nu mai apăreau banii. Săracul Iulian Chiriță mi-a spus: «A venit ălă și l-a amenințat să dea banii înapoi». Cunoscându-l pe Jerkovici i-am dat un telefon și i-am mai cerut o păsuire de vreo 12 ore.

Ca să vină cu banii că nu e ca la noi, în România. Acolo, ferească Dumnezeu!, dacă nu ești de cuvânt de trezești în rigolă. Lucrurile astea au fost dezbătute la timpul respectiv. Nu regret că am făcut un bine, că am salvat un compatriot de o tentație de care trebuia să scape! 

Nu trebuia să ajungă aici, dar era obișnuit cu practicile din România, dădeai, luai și plecai cu banii. Cu sârbii era mai greu! Cel pe care l-am ajutat, a fost și un proces, au fost și martori, toți au confirmat versiunea mea!”, a povestit Cornel Dinu în 2020, la „Prietenii lui Ovidiu”. 

Meciul incriminat ar fi cel din 2002

Cornel Dinu face referire la un meci de Bundesliga Bayern - Cottbus 3-1. În perioada cât Reghecampf a evoluat la Energie (2000-2004), există o singură partidă terminată cu acest rezultat, pe 21 septembrie 2002. În acel meci, Reghe a fost schimbat în minutul 66, când tabela arăta doar 2-1.

Bayern München - Energie Cottbus 3-1 
Stadion: Olympiastadion, 21.09.2002 
Au marcat: Zickler (45+1), Ballack (47), Elber (76) / Rink (19)

Bayern: Kahn - Salihamidzici, Kuffour (46 Jeremies), R. Kovac, Tarnat - Hargreaves, Fink, Zé Roberto (84 Linke) - Ballack (80 N. Kovac) - Elber, Zickler. 
Antrenor: Ottmar Hitzfeld

Cottbus: Piplica - da Silva, Beeck, Kaluzny, Berhalter - Schröter, Akrapovic, Latoundji - Reghecampf (66 Thielemann), Vágner (19 Jungnickel) - Rink (79 Juskowiak). 
Antrenor: Eduard Geyer

Citește și: 

Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Edjouma: „Ei ar fi vrut să-l bag titular cu Botoșani”

Steliano Filip, interviu după transfer în Ungaria: „Cu lotul acesta, plus 3-4 jucători, Dinamo va promova la anul!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
Adievantdematinal
Adievantdematinal  •  04 Decembrie 2022, 15:54

Îmi era dor de o exclusivitate cu Prodanca ca de mere acre (ce-mi place cacofonia asta :) ). Sunt surprins că nu ați pus și o galerie foro cu duduia goală la piscină. Mvaaai, ce scăpare. Cred că se lasă cu o amendă la GSP.

MirceaOrdean
MirceaOrdean  •  03 Decembrie 2022, 09:42

Nu e plăcut, mai ales pentru o femeie precum Ana Maria, să descoperi că ai ajuns la vîrsta în care bărbații te refuză... Ba chiar și acela care îți lăsase impresia fermă că e o cîrpă, în mîinile tale...

mihneailie030
mihneailie030  •  03 Decembrie 2022, 08:14

E foarte interesant. Femeia asta, învață pe toată lumea, explica tuturor ce au de făcut în viață, ține lecții de morală, etc... E inculta, școală și educație așișderea, dar le ține predici tuturor. Nu cred ca a citit 3 cărți în viata ei. Nu este decât frustrarea și neputința de a putea sa își depășească condiția submediocru pe care, probabil, și-o cunoaște dar nu o acceptă. Ca oameni care se cred ziariști, o tot promovează, nici nu mai are rost sa ne întrebam, de ce o fac. Știm cu toții, dar este jenant.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează