FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Legături bolnăvicioase » Ce parteneriat e dispusă să accepte Anamaria Prodan, după divorțul de Reghecampf: „N-am resentimente”

Anamaria Prodan ar accepta să fie în continuare agentul antrenorului Laurențiu Reghecampf +49   FOTO
Anamaria Prodan ar accepta să fie în continuare agentul antrenorului Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 00:07 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 20:30

Anamaria Prodan ar accepta să fie în continuare agentul antrenorului Laurențiu Reghecampf, chiar și după divorțul dintre cei doi. 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai formează un cuplu. Ceea ce se știa de ceva timp a devenit oficial în momentul în care Reghe a anunțat public că a înaintat actele de divorț. Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova are o altă relație stabilă. 

„Mai bine, gura mică!
RELAȚIE
„Mai bine, gura mică!" » Ce se întâmplă, de 5 ani!, în relația Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf

Deși se consideră trădată și a transmis că o împăcare este imposibilă, Anamaria Prodan surprinde în altă privință. Crede că ar putea să se ocupe în continuare de cariera de antrenor a lui Reghecampf, în calitate de agent. 

Declarație-surpriză în cazul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan îl impresariază în acest moment pe Laurențiu Reghecampf. Agentul de jucători spune că relația profesională ar putea supraviețui. 

Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”
DIVORȚ
Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”

„Nu are nicio legătură. Viaţa privată cu cea profesională cumva merg în mână în mână, dar n-am resentimente. Dumnezeu m-a ajutat să învăţ să iert, să sfătuiesc. Dacă nu din calitate de soţie, din calitate de manager, pe Laurenţiu Reghecampf. Totul e foarte uşor în viaţă pentru mine, pentru că trebuie să fac paşi mari, aşa cum m-a învăţat familia mea”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Telekom Sport.

+45 FOTO

Anamaria Prodan: „Din acest divorț Reghecampf rămâne cu salariul de la Craiova și o casă în America”

Într-o intervenție în emisiunea „La Măruță”, Anamaria Prodan a vorbit despre modul în care va fi împărțită averea familiei după divorț. 

Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât! 

Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial
- Anamaria Prodan 

Anamaria Prodan: „Cum să mă prindeți pe mine pe parte de sex? Așa de tâmpită par eu?!"

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Prima replică a lui Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a pus la zid: „A venit momentul”

Gata cu menajamentele! Anamaria Prodan, după apariția pozelor cu Reghe și iubita: „Am să anunț decizia noastră cu privire la Laurenţiu Reghecampf!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
oison
oison  •  25 Octombrie 2021, 14:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  25 Octombrie 2021, 09:57

Oare cat timp mai publicati elucubratiile acestei fiinte ?? Pentru ce mai are nevoie Reghecampf de impresar ?? Credeti ca noul contract cu Craiova l-a facut cu un impresar ?? El este foarte cunoacut in tara si il recomanda rezultatele obtinute anterior. De asemenea in lumea araba are deja un nume si nu ar avea nevoie de vreun impresar. Cu ce sa-l ajute fosta sotie ? Cunoasteti vreun antrenor roman caruia“marea” impresara sa-i aduca vreun contract de la vreo echipa din Vestul Europei ?? Hai sa fim seriosi !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează