FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Anamaria Prodan s-a dat de gol! Cum a mărturisit că a practicat o metodă ilegală: „Ne feream de Gigi Becali, să nu afle”

Anamaria Prodan +12   FOTO
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2021 16:26 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 20:38

Anamaria Prodan (48 de ani) a fost invitată în această dimineață la GSP Live. În cadrul dialogului cu moderatorul emisiunii, impresarul a mărturisit că obișnuia să se întâlnească cu oficialii altor cluburi alături de Dennis Man (22), fără ca Gigi Becali (62), finanțatorul de la FCSB, să știe. 

Dennis Man a ajuns la Parma la capătul unor tratative purtate la început de Anamaria Prodan, fostul reprezentant legal al jucătorului, apoi de Giovanni Becali, cu care fotbalistul arădean a semnat după ce a „rupt” contractul pe care-l avea cu soția lui Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și metoda ilegală practicată în cazul lui Dennis Man

De-a lungul ultimilor ani, în care Anamaria Prodan l-a reprezentat pe Dennis Man, impresarul a dezvăluit că și-a făcut o obișnuință din a se întâlni cu oficialii altor cluburi alături de jucător, fără ca finanțatorul de la FCSB să știe. 

Or acest lucru este interzis pentru fotbaliștii care nu se află în ultimele 6 luni de contract. În cazul acestora, pentru a fi contactați, este nevoie de acceptul clubului de care aparțin! Iar cum Gigi Becali era ținut în „ceață” de Anamaria Prodan, înseamnă că fotbalistul era contactat fără ca FCSB să își fi dat acordul.

Anamaria Prodan: „Ne feream de Gigi Becali, să nu afle”

„Munca mea de ani de zile, miile de telefoane și deplasări, toate întâlnirile cu scouteri, președinți și cluburi mari, ce se întâmplă cu ele? N-am spus de-a lungul timpului câți au fost. El mergea la masă cu mine și cu taică-su și ne feream de Gigi Becali de multe ori, să nu afle, că mă ruga: «să nu cumva să îi spui lui Dennis Man că a venit ăla pentru el, să nu cumva să știe Dennis Man sau ta-su»”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Eu nu sunt agent afiliat FRF, sunt agent afiliat Federației din Dubai, iar contractul meu cu Dennis Man produce efecte. Eu cu Dennis Man mă voi judeca în civil. Contractul este legal, atât pot spune 
- Anamaria Prodan, la GSP Live

Feyenoord, Sheffield United, Norwich City, ȚSKA Moscova și LA Galaxy sunt doar câteva dintre echipele care s-au interesat de Dennis Man în ultimii ani, înainte ca Parma să îl transfere pe tânărul atacant de bandă.

2024este anul în care ar fi expirat contractul lui Dennis Man cu FCSB

Emisiunea integrală cu Anamaria Prodan:

Citește mai multe știri despre Anamaria Prodan și Dennis Man:

Anamaria Prodan a arătat mesajele primite de la Dennis Man și tatăl său: „Nu știu ce se încearcă, cădem de idioți”

Anamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man: „Dacă nu suntem bărbați, ne judecăm! Un șantaj ordinar”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  02 Februarie 2021, 17:16
Postat de m1ha123 pe 02 Februarie 2021, 09:16

Palaria aia este o piesa clasica, are valoare sentimentala de aceea o tot poarta, o are de cand era mica si....... multimilionara. Toata lumea stie ca ea a facut primul milion pe vremea cand avea doar 3 luni. Tot ce face acum este doar hobby, ea este afiliata la federatia din Dubai doar asa sa-i mai imprumute p-aia cu bani.

Ce servicii a prestat la 3 luni pentru milionul ăla?

m1ha123
m1ha123  •  02 Februarie 2021, 09:16
Postat de Bolon Yokte pe 02 Februarie 2021, 00:52

Pălăria aia o dezavantajează crîncen! F.rău îi stă în ea, cu ea! e urîtăăăă tare ! Parca ar fi vrajitoare din evul mediu! Ia uite-o cum singura spune ca a facut ilegalități!! Deci cu pălăria aia e urîtăă din cale afara! Nu că ar fi vreo frumusețe, dar după ce că e urîtă mai pune și palaria aia din noaptea vrajitoarelor!

Palaria aia este o piesa clasica, are valoare sentimentala de aceea o tot poarta, o are de cand era mica si....... multimilionara. Toata lumea stie ca ea a facut primul milion pe vremea cand avea doar 3 luni. Tot ce face acum este doar hobby, ea este afiliata la federatia din Dubai doar asa sa-i mai imprumute p-aia cu bani.

435674317780994
Adrian Adrian  •  02 Februarie 2021, 09:10

*** din fotbalul romanesc, ***, mare agent, nici macar la ea in tara, umbla cu smechereala si prosteala. Acesta este fotbalul din Romania si 100 de ani de-acu inainte nu o sa ajungem la vreun campionat sau sa obtinem vreo performanta cu astfel de oameni in fotbal. Asta e mafia fotbalului, fratii Becali, smecheri ca Prodanca, *** cu interese personale, marele rege al fotbalului pe care il intereseaza doar fiu-su, afon care niciodata nu o sa ajunga ca el s.a.m.d. Hai Romania! :))) La anul si la multi ani!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close