FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan nu uită și nu iartă: „Respir ușurată când îmi pleacă bălăriile” » Ce jucător a mai trădat-o

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 12:00 / Actualizat duminica, 01 august 2021 20:09

Impresarul Anamaria Prodan s-a războit cu familia Becali, după ce Gigi l-a implicat pe vărul său, Giovanni, în transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma, iar extrema a rupt contractul cu soția lui Laurențiu Reghecampf.

În iunie 2020, Anamaria Prodan vorbea la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de la GSP, despre relația pe care o are cu jucătorii pe care îi impresariază și ce părere are despre un fotbalist care a rupe contractul cu ea.

Interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
FCSB
Interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
+45 FOTO

VIDEO. Anamaria Prodan: „Respir ușurată când îmi pleacă bălăriile”

„Ca jucător e greu dacă nu ai o relație bună cu managerul. Poți să fii oricine și să ai câți bani ai avea. Dacă se încăpățânează managerul, jucătorul nu semnează niciodată cu o echipă. 

Câte transferuri mari, de sute de milioane de euro, au picat din cauza managerilor? Majoritatea! Eu sunt un om foarte corect, e punctul meu forte, nu te păcălesc. M-am născut milionară și nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc.

Sunt puţini jucători care m-au trădat aiurea. Dar sunt. I-am luat de pe jos și i-am pus pe bordură, iar ei au plecat. Golofca e unul dintre ei (n.r- a semnat cu Florin Vulturar în 2019, când s-a transferat la CFR Cluj). L-am adus la FCSB și după... L-am mai salvat din gura patronului și din mâinile lui. 

Asta ţine de educaţie de caracter. Dacă unul mă trădează, nu contează, respir ușurată când îmi pleacă bălăriile și se smulg singure”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Cifrele transferului lui Dennis Man:

  • Prețul de bază al transferului a fost de 11 milioane de euro. FCSB va încasa în curând banii aceștia, într-o singură tranșă.
  • 500.000 de euro primește FCSB dacă Parma se califică în cupele europene măcar o dată în următoarele patru sezoane
  • 500.000 de euro încasează roș-albaștrii dacă parmegianii termină un sezon printre primii opt în Serie A
  • 500.000 de euro constituie un bonus în situația în care Man va marca 15 goluri în prima ligă italiană până în 2023
  • 500.000 de euro se mai adaugă dacă Dennis va înscrie 25 de goluri în Serie A până în iunie 2025.

Citește mai multe știri despre transferul lui Dennis Man: 

Un om din fotbal dezvăluie ce decizie a luat Man după transferul la Parma: „Sută la sută!”

Scandal uriaș! Anamaria Prodan trece la amenințări: „Sobolăneii Giovanni și Gigi Becali, ciocul mic, că arunc foc pe nări!” » Patronul FCSB răspunde: „Ne-a făcut de râsul României!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (40)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  12 Octombrie 2021, 21:35

o nenorocita...

deusdat
deusdat  •  02 August 2021, 12:49

Povești. În presa italiană transferul lui Man a fost de 7,5 milioane.

105662257060988
Eugen Qy  •  02 August 2021, 03:14
Postat de parpalache pe 30 Ianuarie 2021, 19:42

Stai usor ca faci praf!Hrebenciuc-mana dreapta a lui Iliescu-a salvat Steaua,(cica vanzand-o lui Becali) dar in realitate „maritand-o cu o zestre”- de cateva sute de milioane de dolari-(ca sa aiba cu ce sa o finanteze)„zestre de la bugetul de stat” disimulata sub forma mega afacerii cu schimbul de terenuri cu MAN!

Chestiile ASTEA cu schimbul se uita cam repede. Clonele behehecaliote sa nu uite ca numai de pe terenul pe care e azi Scoala Americana Behehecali a castigat (partea lui) cam 75 milioane Dolari ! Dar ce sa faci, asta e cand americanuii nu puteau face direct afaceri cu ARMATA ! Schimbul de terenuri din care Behehecali a castigat cat nu ar fi castigat in 150 de vieti, e trecut sub tacere de Clonele gigiste . Faptul ca a jignit si mai rau ca a scuipat -metaforic vorbind- pe toti marii fotbalisti ai STELEI care castiga Cupa Campionilor Europeni, el un nimeni in ploaie, a nu se uita ca HAGI i-a intins o mana uriasa iertandu-i derapajul cand il jignise profund intreband retoric CINE mai e si HAGI asta ? si l-a luat sa ii faca viata de puscarias usoara ;la el la Academie , explicandu-i una-alta despre fotbal, iar fatarnicul l-a scos in fata la TAS cu o speta demna de Cascadorii Rasului... ASTA e marele latifundiar...scuipa, linge unde a scuipat, apoi scuipa la loc si din nou linge obrazul batjocorit scuipat si terfelit !!! Si nu numai HAGI, marele HAGI, a fost in situatia ASTA ! Multi altii printre care si fotbalisti care si-au riscat cariera si chiar pielea pentru el si nu numai ca i-a lasat de izbeliste ci si i-a scuipat moral...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează