FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

De ce Anamaria Prodan nu s-a afișat cu niciun bărbat: „Vă spun, e o chestie de mândrie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 13:58 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 13:58

Aflată în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a dezvăluit de ce încă nu s-a afișat în public cu niciun alt bărbat. 

Impresara spune că nu va începe o nouă relație atât timp cât este căsătorită cu Reghecampf, în contrast cu antrenorul oltenilor, care are un copil cu noua sa iubită. 

Laurențiu Reghecampf, din nou tată! Prima imagine cu antrenorul și fiul său nou-născut
EVENIMENT
Laurențiu Reghecampf, din nou tată! Prima imagine cu antrenorul și fiul său nou-născut

Anamaria Prodan: „Sunt încă măritată cu Reghecampf. Nu pot să fiu cu alt bărbat” 

„Sunt încă măritată, nu am cum să fiu cu alt bărbat. Când o să divorțăm o să fiu o femeie liberă. Până se pronunță divorțul, să-ți ții linia e o chestie de mândrie, de demnitate, de bun simț și de măreție.

 Când se pronunță, atunci sunt o femeie liberă și mă pot afișa cu toată lumea., fără niciun fel de problemă 

+41 FOTO

Eu și Reghecampf nu mai avem niciun fel de comunicare. Când muncești 14 ani și ți se fură totul, e greu să nu te cerți. Sunt dezamăgită cumplit, dar asta e viața. Dumnezeu ia ceva ce nu e bun de lângă tine și o mereu să-ți dea ceva de miliarde de ori mai bun. 

Reghecampf și-a făcut rău lui. S-a făcut de râs la nivel național și internațional. Se vede în meserie toată reflecția vieții lui, s-a făcut de râs în fața copiilor, s-a făcut de râs în fața tuturor

Îi urez oricum mult noroc în viață pe drumul ăsta pe care l-a ales,. Sper să-i meargă bine. E tatăl copilului meu, iar eu și copiii vom fi acolo pentru el, pentru e o datorie morală. Când iei un om de la zero și-l ridici, e păcat să-l lași să se prăbușească atunci când îl vezi căzând. 

În momentul ăsta, noi nu avem niciun fel de comunicare. Vrem doar să plece din viața noastră foarte repede. Pentru asta luptăm și ne chinuim ca notarul să ne acorde divorțul”, a spus Anamaria Prodan la PrimaTV. 

+41 FOTO

Citește și:

I-a dedicat golul cu Dinamo soției ucrainene, aflată în țara asediată de ruși: „A privit meciul de acolo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
risc_mix
risc_mix  •  22 Mai 2022, 20:55

Mamaieee, nu mai bate campii. Ce, te-a lovit moralitatea asa, brusc? Adica cand erai cu Reghe nu te rusinai sa apari cu Alexa, iar acum cand esti libera faci pe morala. Spune mai bine ca nu te vrea nimeni. La ce caracter ai, toti te ocolesc. Apoi, Reghe nu s-a facut de ras. Din contra, este apreciat ca a renuntat la o batranica tunata pentru o tinerica frumusica si cu un caracter frumos.

romeverest
romeverest  •  22 Mai 2022, 17:51

Adica cum l-a luat de la zero si l-a ridicat ea ?? Nici naiba nu auzise de Anamaria Prodan, pardon Dumitrescu, in timp ce Reghecampf jucase si devenise campion cu Steaua si apoi evolua in Bundesliga !! Doar in mintea ei Reghecampf s-a facut de rusine pe plan national si international. De ce…..este primul care divorteaza in lumea asta ?? Omul s-a saturat de casnicia cu ea si si-a gasit o fata frumoasa, mai tanara, cu care a facut un copil si pare foarte fericit !!

mdobresscu02
mdobresscu02  •  22 Mai 2022, 17:39

Uşă de biserică, nu alta, puritatea absolută !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează