FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Anamaria Prodan rupe tăcerea: "Şi ei au fost ameninţaţi cu moartea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 13:43

Situaţia incertă continuă la Universitatea Cluj, ajungîndu-se la înjurături şi chiar ameninţări.

După ce s-a despărţit de clubul clujean, Anamaria Prodan, a relatat un episod în care jucătorii au fost ameninţaţi şi acuzaţi că au "vîndut" meciuri:"Adi Popa s-a dus să se tundă la mall şi l-au prins suporterii, l-au ameninţat că-l omoară, că e vînzător . Popa e doar un copil, nici nu a prea jucat. Şi lui Viorel Dinu i-au spus că a vîndut meciul cu Dinamo" a spus aceasta pentru Ziua de Cluj.

Conflictul s-a extins mai apoi şi la nivelul băncii tehnice: "L-am adus pe Sandu Tăbîrcă [...] I-a arătat lui Claudiu mii de pagini de internet cu metode de pregătire. Niculescu l-a acceptat şi a lucrat primele zile cu el" a spus Prodanca. Însă situaţia nu a durat: "Niculescu lucra cu Tăbîrcă şi în acelaşi timp i se plîngea lui Walter. I s-a părut că Tăbîrcă vrea să fie antrenor principal, că se bagă peste el. I-am chemat şi i-am zis că Sandu încearcă să-l ajute" a mai spus aceasta.

Nici mandatul lui Cristian Dulca nu a fost lipsit de conflicte, acesta demisionînd după ce a fost ameninţat: "El mi-a tot zis plec, plec, plec. Mi-a zis că au început să-l injure şi pe el, că a primit ameninţări şi acasă" s-a destăinuit Prodanca.

Viitorul clubului este încă incert

După ce a adus 17 jucători la Cluj, Anamaria Prodan spune că aceştia vor rămîne totuşi să evolueze pentru club. Altă este situaţia în conducere însă, agenta FIFA spunînd că e nevoie de un om puternic la Universitatea: "...trebuie să fie un om care să aibă şi putere politică şi putere financiară. Altfel, nu rezistă la Cluj" a concluzionat aceasta.

În ceea ce priveşte suporterii, Prodanca spune că o parte din aceştia au avut un rol în decizia ei de a părăsi echipa: "Să le fie ruşine că un oraş întreg s-a luptat cu o femeie! Nu m-am luptat cu galeria, cu fanii din <>, cu suporteri adevăraţi, ci cu o adunătură de frustraţi. Rămîn cu regretul că nu am cunoscut galeria Universităţii. Cînd vedeam tablourile de la sediul clubului, creştea inima în mine, abia aşteptam să înceapă campionatul, eram foarte mîndră. Pînă la urmă m-am mîndrit cu înjurăturile".

Au fost totuşi unele părţi frumoase în scurtul mandat: "Oraşul acela de vis, stadionul de vis, prietenii cu care voi rămîne pe viaţă. Apoi, tabloul de la birou cu galeria Universităţii, cu inimile în mîini. Sunt mîndră că am condus patru luni cel mai frumos club din România" a încheiat Anamaria Prodan.

Universitatea Cluj se află pe locul 13 în Liga I, cu 11 puncte după 10 etape

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
cfr_atlanta
cfr_atlanta  •  05 Octombrie 2012, 18:58
Postat de steaua.2 pe 05 Octombrie 2012, 15:21

Mafia maghiara din Gruia jos labele de pe cel mai exponențial club romanesc din Gruia ! Crapă ficatul în voi de ungurii pt ca clujenii în majoritatea lor sunt de multe generații fanii lui U Cluj !

Iar vorbeste frustratu din tine.

cfr_atlanta
cfr_atlanta  •  05 Octombrie 2012, 18:56

Bine ca a scapat Clujul de tine...Fortza CLUJ!

sslr
sslr  •  05 Octombrie 2012, 18:53
Postat de bad75 pe 05 Octombrie 2012, 16:36

Meciul cu Dinamo nu stiu daca l-au trantit,dar pe cel cu Steaua nu am nici un dubiu.

convenabil, nu?! si de unde stii asa sigur?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează