LIGA 1  ·  HERMANNSTADT

VIDEO Ce avere a strâns din fotbal Anamaria Prodan și principiile după care se ghidează: „Nu amesteci meseria cu culcatul!”

Anamaria Prodan va fi numărul unu în club la Hermannstadt +11 FOTO
Anamaria Prodan va fi numărul unu în club la Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 09:26

Anamaria Prodan (47 de ani) a intrat, în mod oficial, în conducerea lui Hermannstadt. Agentul se va implica financiar la echipa din Sibiu, pe care vrea s-o ducă pe culmile fotbalului românesc

În ultimii ani, aparițiile acesteia în presă au devenit din ce în ce mai spectaculoase, Anamaria ieșind mereu în evidență prin declarații care de care mai inedite. 

GSP alcătuiește mai jos, pe baza afirmațiilor acesteia, principiile pe care soția lui Laurențiu Reghecampf le are în fotbal: 

Anamaria Prodan: „Dacă amesteci meseria cu culcatul, ești gata!”

Invitată în 2019 la GSP Live, Anamaria Prodan a vorbit pe larg despre relațiile profesionale pe care le-a avut de-a lungul timpului cu oamenii de fotbal din România și cum a reușit să aibă succes într-o lume dominată de bărbați.

„S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași. Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată și dacă mă duceam cu ălă, cu ăla și cu ăla. Te-ar da în primire în secunda doi. Nu puteam să ajung numărul 1 dacă făceam așa ceva. 

Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata”. 

„Dacă urăsc ceva pe pământul ăsta și nu pot să iert e trădarea. Urăsc trădătorii cu patimă! Sunt proastă, cred exagerat de mult în oameni și în prietenie” - Anamaria Prodan

Anamaria Prodan: „N-o să găsești pe nimeni care să spună așa ceva despre mine”

„Relațiile de familie n-au legătură cu relațiile de muncă. Și n-am avut niciodată. Și eu am foarte mulți fini, în mai multe domenii.

N-o să găsești vreunul, indiferent de domeniul în care lucrează, să spună «m-a ajutat nașa să ajung pe un post». Nașa niciodată nu a făcut așa ceva!”, spunea Anamaria Prodan, într-un interviu acordat anul trecut pentru Gazeta Sporturilor. 

+12 FOTO

Ce avere are Anamaria Prodan? „Eu sunt ca ăia din Forbes”

Ce avere are familia Prodan? Și în acest subiect, Anamaria a oferit declarații pompoase de-a lungul timpului „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. 

Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, spunea Ana pentru Wowbiz, în urmă cu câteva luni

Citește și alte știri despre subiectul „Anamaria Prodan la Hermannstadt”: Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (2)
Vlad Hartea  •  04 Iunie 2020, 15:22

Asa este !! S-a vazut in cazul lui Alexa cat de mult uraste tradarea !!

cpt.ahab  •  04 Iunie 2020, 14:12

Toate declarațiile ei sunt de un umor involuntar incredibil!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
CS Mioveni - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Lecce - Lazio
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valencia - Valladolid
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:15 Fotbal, Premier League
Arsenal - Leicester
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Milan - Juventus
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Atletico Madrid
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1