FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASA TÂRGU MUREŞ, MÂINE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Andone, bântuit de arbitraj: "E prima echipă care ne-a învins nemeritat"

Foto: Aelx Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Aelx Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 17:40

Ioan Andone şi-a amintit de meciul tur jucat la Târgu Mureş şi susţine că ardelenii s-au impus nemeritat, în urma unui arbitraj pe care nu-şi doreşte să-l mai aibă în cariera sa. 

"Spuneam şi după meciul cu Steaua că la noi se tulbură repede apele. Venim după o partidă proastă, care nu ne onorează. Nu avem nicio scuză pentru ceea ce s-a întâmplat la Mediaş (n.r. 0-4).

ASA e prima echipă care ne-a învins, nemeritat, cu un arbitraj pe care nu aş dori să-l mai am în viaţa mea. Nu cred că se poate pune problema să nu prindem play-off-ul, dar trebuie să fim foarte atenţi la rezultate", a spus antrenorul dinamovist la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului retur, Dinamo - ASA.

ASA s-a impus cu 2-1 în meciul tur, arbitrat de Cătălin Găman, acuzat că nu a dat un penalty pentru formația alb-roșie și că a anulat un gol valabil, marcat de Nedelcearu. 

Meciul retur dintre Dinamo şi ASA se va juca mâine, de la ora 20:30, pe Ştefan cel Mare. Partida va fi în direct pe Digi, Dolce, Look şi liveTEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
vasy86le
vasy86le  •  09 Decembrie 2016, 19:42
Postat de gametable08 pe 09 Decembrie 2016, 18:41

Hai sa terminam o data cu rivalitatea asta,nu exista rivalitate ,cu ALIBEC la Steaua plus 2.3 jucatori Streua va defila prin campionat,suntem pe primul loc desi nu avem atacant :)) jucam cu Popa in atac ,nu are rost exista doua echipe in Ro Steaua si restul,noi suntem campioni de acum nu exista nici un suspans,dinamo este rusinea Romaniei si va ramane *** impreuna cu fanii ei si anul viitor.pa

Ati mai zis asa "cu deamorin si boldrin, nu avem adversari in romania" se pare ca aveti memoria scurta :)

vasy86le
vasy86le  •  09 Decembrie 2016, 19:40
Postat de falci pe 09 Decembrie 2016, 18:55

Ce-i mai place lui Il *** sa se victimizeze.. si fii-su a mostenit boala asta..

***, arbitrajul la acel meci a fost naspa, dar e doar o scuza, daca Dinamo juca cum trebuia, ASA nu marca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.best.judge
the.best.judge  •  09 Decembrie 2016, 19:03
Postat de conasu_boeru pe 09 Decembrie 2016, 18:58

Ce să înțeleg, că toți cu *** au liber în seara asta ?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează