FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Andone: "Dacă mi-l aduce Copos pe Meme Stoica la Rapid, semnez pe loc"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

Tehnicianul Rapidului admite că Dinamo îl tentează cel mai mult şi explică în ce condiţii ar fi dispus să continue în Giuleşti.

"Dacă Rapidul îmi propune un proiect bun, mă tentează. Momentan, Dinamo mi-a propus un proiect mai bun, pe trei ani. Aş fi manager. Dinamo nu mai poate să temine atît de jos în clasament.

Încă n-am luat o decizie. În primul rînd trebuie să mulţumesc galeriei rapidiste pentru că m-a susţinut necondiţionat. Dacă mi-l aduce Copos pe Mihai Stoica la Rapid, semnez contractul pe loc.

La Dinamo, cu 5-6 transferuri faci treabă. Mie îmi plac obiectivele îndrăzneţe", a declarat Ioan Andone la Contraatac pe GSP TV.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
 •  26 Mai 2010, 01:22

Andone nu este antrenor,lasati-l sa plece,nu va face nimic nici la Dinamo. MM nu vine la Rapid,este prea bun pentru un zgarcit ca si Copos.

 •  26 Mai 2010, 01:17

@daniel ba a pierdut Andone la Rapid . sa iti reamintesc ca vad ca vb aiurea paici CFR cluj - Rapid 1-0

 •  26 Mai 2010, 00:42

Mourinho : "Nu ma duc la Real! M-a sunat cineva de la Steaua și ma duc acolo, e un proiect mai interesant și mai palpitant!" Hai sa fim seriosi, nu vine MeeMeee in Giulesti, fiindca a zis clar ca nu se duce la rivalele Stelei.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close