FOTBAL  »  Superliga  »  

Andone: „Diferenţa o face conducerea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Ioan Andone a vorbit şi despre creşterea din ultimul an a cluburilor din provincie: "Sunt cinci cluburi în provincie, inclusiv CFR-ul, care pot bate oricând, orice echipă din Bucureşti. E un lucru pozitiv şi cred că vor mai apărea astfel de echipe. Oricum, la începutul campionatului nu mă aşteptam să avem o asemenea distanţă în faţa contracandidatelor".

Andone a explicat apoi care este secretul succesului celor de la CFR în detrimentul echipelor din Bucureşti. "Diferenţa o face conducerea, dar şi nivelul lotului de jucători, pentru că s-a căutat de fiecare dată îmbunătăţirea lui şi s-a creat astfel concurenţă pe posturi.

Noi chiar dacă am pierdut un singur meci în turul campionatului, tot am mai transferat câţiva jucători. Eu îi respect pe fotbalişti, şi la rândul meu le cer respect. Nu am parti-prixuri cu nimeni şi bag în teren doar pe cine merită. Nu mă influenţează nimeni în alcătuirea echipei", a pus Andone.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  29 Februarie 2008, 14:14

ba eu nu l-am facut pe CIOBAN domn ......fac you and your mom......cfr nu o sa prinda nici podiumul nici cupa nu o sa o castige....fac you and your mom....

 •  29 Februarie 2008, 14:12

poate conducera masinii aici da ca JIJI nu prea se pricepe ... fac you and your mom......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează