FOTBAL  »  Superliga  »  ANDONE LA DINAMO

Andone: "Domnul Copos nu mi-a oferit nimic. Îi strîng mîna şi ne despărţim"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

Antrenorul Rapidului, Ioan Andone, a declarat astăzi că se va despărţi de Rapid şi va semna cu Dinamo, întrucît acolo "este un proiect pe termen lung", după cum a informat în prealabil Gazeta Sporturilor.

"Mă simt mai dorit la Dinamo decît la Rapid. În Ştefan cel Mare este un proiect  pe termen lung. O să îi strîng mîna lui Copos şi ne desparţim"
, a spus Andone pentru ProTV.

Tehnicianul în vîrstă de 50 de ani a continuat: "Deocamdată, eu mai am contract cu Rapid. După ce se termină, pot semna cu Dinamo".

UPDATE / Ioan Andone a comentat ulterior pentru Mediafax: "Domnul Copos nu mi-a oferit nimic. Ne-am întâlnit şi nu mi-a oferit nimic, ce prelungire să semnez? Restul sunt prostii".

Impresarul tehnicianului, Victor Becali, a afirmat şi el: "Andone nu a refuzat Rapidul şi se poate întâmpla orice. Este adevărat însă că e mai aproape de Dinamo, dar nu este nimic stabilit".

Ioan Andone (foto, 2005) a mai pregătit Dinamo în perioada martie 2003 - decembrie 2005.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
 •  26 Mai 2010, 22:51

foarte bine a spus 16 A DOUA foarte bine si eu mai adaug drum bun cale batuta si sa-l duci pe borcica in l.c. cand vei avea unda verde de la rapidisti sa nu uiti nea ando sa-l aduci si pe mimi stoica ,ca faceti echipa buna(sa-ti fie rusine ca ai spus sa vina ala la RAPID) fzr1923

 •  26 Mai 2010, 19:02

ba dar voi sunteti handicapati cum sa ramana la rapid daca copos nu i-a propus prelungirea contractului ? ca ce sa ramana fan ba voi sunteti cu capul da tare de tot.eu sunt rapidist dar vad ca omul nu avea ce sa faca cu un patron pe copos.daca vreti sa injurati pe cineva injuratil pe copos ca nu a vrut ca andone sa ramana la rapid voi nu vedeti ce declaratii da omu.publicul nostru a fost extraordinar si ca multumeste de mii de ori si la fel a facut dupa fiecare meci .cine altul a facut asta ?

 •  26 Mai 2010, 18:12

Sabau e solutia , are experienta , e rapidist , a lucrat sub tensiune cu banatenii aia oltenizati ( juma din Timi e ocupata de olteni )are caracter si este sufletist ! FORZA RAPID ! Andone multumim , in special pt meciul cu oitzele , in rest ai demostrat ca esti ahtiat dupa bani , te-ai comportat ca-n politica , da d-aia de mahala !

Vezi toate comentariile (46)
Comentează