FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone îl vrea pe Chavdarov, şefii pe Dănuţ Coman

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2010 00:00

Dinamo aşteaptă confirmarea scrisă din partea Romei şi plata pentru Lobonţ, apoi va începe tratativele cu Coman.

"Cîinii" s-au înţeles cu AS Roma pentru Bogdan Lobonţ, iar şefii aşteaptă azi sau mîine confirmarea oficială pentru plata a 300.000 de euro acum, plus alţi 500.000 de euro peste şase luni. "Cum semnăm actele, începem tratativele cu Dani Coman, sperăm să-l convingem să vină la Dinamo", spun şefii. Ioan Andone îl vrea pe Zdravko Chavdarov (30 de ani), de la ŢSKA, iar Ioan Becali va pleca zilele acestea la Sofia pentru a perfecta transferul. Conducătorii "cîinilor" sînt de acord, dar îl vor şi pe Dănuţ Coman, portarul Braşovului, care, în viziunea lor, e primul pe lista de achiziţii.

Clauza-surpriză
Surse apropiate clubului de sub Tîmpa susţin că ar exista o clauză conform căreia o dată cu plecarea lui Dinu Gheorghe la Rapid, portarul de 31 de ani se poate transfera gratis. Roş-albii ar fi dispuşi să plătească 200.000 de euro dacă această clauză nu mai există, problema principală fiind contractul lui Coman, cifrat la 250.000 de euro pe sezon. Roş-albii acceptă suma, însă cu o condiţie: doar jumătate să fie cîştigată din salariu, restul din bonusuri de performanţă.

24 de meciuri a jucat Dani Coman pentru FC Braşov în acest sezon, în Liga I şi Cupa României. A ratat 15 meciuri din cauza accidentărilor

74,5% este procentajul şuturilor pe poartă parate de Coman sezonul trecut. El a fost pe locul 6 în Liga I la acest capitol

5 portari ar avea Dinamo în lot dacă se fac cele două tranferuri: Dolha, D. Coman, Chavdarov, G. Curcă şi Bălgrădean

"Am promis că nu joc la rivale!"
În urmă cu o săptămînă, cînd GSP a dezvăluit că Dinamo îl vrea pe Dani Coman, portarul a precizat: "Acum, pentru mine există doar Braşov, mai am trei ani contract. Vreau să rămîn, dar dacă nu se va dori performanţă, o să plec. Unde aş vrea să merg? La Rapid sau la FC Argeş, echipele mele de suflet. Cînd am plecat de la Rapid, am promis fanilor că nu voi merge la rivale. Şi vreau să mă ţin de cuvînt. Vom vedea ce va mai fi în viitor".

Îl suflă Stelei pe Bucurică
Dinamoviştii caută un fundaş stînga, întrucît Cristi Pulhac are şanse mari să plece la Hercules Alicante. Bogdan Bucurică, de la Alba-Iulia, pe care Victor Piţurcă vrea să-l vadă în meciurile de verificare din Austria, ar putea ajunge în Ştefan cel Mare. Fotbalistul de 24 de ani ar urma să meargă în cantonamentul austriac cu Dinamo. Dacă va fi pe placul "cîinilor", Bucurică ar putea ajunge în Ştefan cel Mare.

Mărgăritescu, ofertat de U Cluj
Florian Walter vrea neapărat jucători de la Dinamo, patronul clujenilor insistînd în ultimele zile pentru transferul lui Adrian Cristea. Mai nou, Walter a încercat să-l ia şi pe Andrei Mărgăritescu. "I-a cerut şi pe Mărgăritescu, şi pe Pulhac, dar şefii n-au fost de acord, întrucît Walter voia să-i ia în contul datoriei pe care o au acţionarii la el", a povestit o persoană din cadrul clubului.

Prinţu' a fugit din cantonament

Surse din cadrul clubului au declarat că Adrian Cristea a plecat în noaptea de joi spre vineri din cantonamentul "cîinilor" de la Săftica pentru a se vedea cu Bianca Drăguşanu. Mijlocaşul de 26 de ani încearcă să le forţeze mîna şefilor pentru a-l lăsa să plece la U Cluj, acolo unde are promis un salariu dublu. Şi Mărgăritescu este dorit de clujeni, dar oficialii dinamovişti nu vor să-i dea drumul.

Alexe ar putea pierde Austria
Marius Alexe continuă perioada de recuperare după entorsa suferită la genunchiul stîng, a început alergările, dar încă nu este apt sută la sută. "Mă simt mai bine, nu mă mai doare genunchiul. Am început alergările pe gazon, dar încă nu ştiu dacă voi merge cu echipa în cantonamentul din Austria", a spus fotbalistul de 20 de ani, care mai are de dat şi ultima probă la BAC în iulie.

- Marko Ljubinkovici ajunge în România azi, cel tîrziu mîine, şi aşteaptă să vadă dacă va semna cu Dinamo. "Cîinii" ar vrea să-l ia în Austria, la probe.
- Florentin Petre: "Am jucat 18 ani la Dinamo, nu am cum să devin stelist. Vorbesc cu Piţurcă, cu Andone, dar atît. Nu cred că voi mai reveni în Ştefan cel Mare, cel puţin nu ca jucător. Săptămîna viitoare decid ce fac, e posibil să mai joc în România".
- Azi, dinamoviştii vor ieşi din cantonamentul de la Săftica, unde s-au antrenat în ultimele cinci zile. Miercuri se pleacă în Austria, unde se va sta pînă pe 5 iulie.
- Iulian Mihăescu este noul secund al lui Dinamo. Ioan Andone ar dori să-l aducă pe postul de antrenor de portari pe Ion Manu.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
florinch
florinch  •  21 Iunie 2010, 11:09

Mai Borcea ce te tot rogi de Coman?Tu nu vezi ca ăsta este cu gâandul la Rapid sau în cel mai rău caz la Arges.Lasă-l să ajunga in B la Argeş să vadă cât costa dragostea.

redbuldog
redbuldog  •  21 Iunie 2010, 09:50

Doar simpla prezenta a lui Ando pe banca NU rezolva nimic la Dinamo!Cu lotul actual nu se va clasa mai sus de locul 8 la anul,iar in euro liga turul 3 prelim. ar va fi o ,,superperformanta” Oare cat isi mai bat joc de noi alde bhorcea @behalieni ???

daniserbanx
daniserbanx  •  21 Iunie 2010, 09:01

ce articol demn de..... vreti sa cresteti pretul lui coman a? jalnici ! minciuni ...nu inteleg aveti diaree de minciuni?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează