FOTBAL  »  Superliga  »  GALATASARAY - CFR CLUJ

Andone le pregăteşte o lovitură şefilor de la CFR » "Fălcosul" se întoarce la Rapid!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 24 octombrie 2012 01:33

Tehnicianul va anunţa astăzi că renunţă la gruparea campioană pentru a reveni la Rapid


Ioan Andone are deja pregătită ieşirea din scenă de la CFR, după ce şefii clubului din Gruia au fost nemulţumiţi că "Fălcosul" a pierdut trena liderului după ultima înfrîngere, 0-1 cu Viitorul lui Gică Hagi.

Tehnicianul de 52 de ani a discutat deja detaliile unei reveniri la Rapid, unde a mai antrenat în primăvara lui 2010 pentru numai două luni, mai rămînînd de pus la punct doar detaliile contractului cu George Copos şi condiţiile despărţirii de gruparea din Gruia.

Ando s-a decis să renunţe el la funcţie, nemaiaşteptînd decizia şefilor, care au anunţat că vor lua hotărîri importante pentru viitorul clubului după meciul cu Galatasaray. La CFR, Andone are un salariu anual de 200.000 de euro, dar şi o primă consistentă, de 250.000 de euro, pentru cucerirea unui nou titlu, în timp ce clauza de reziliere e cifrată tot la 250.000 de euro.

"Andone s-a săturat de toate jocurile conducerii clujene şi vrea să plece el acum, pentru nu a le oferi satisfacţia unei despărţiri prefaţate, mai ales că nici o variantă de posibil înlocuitor nu a fost validată", au povestit apropiaţii antrenorului.

5-1 cu Steaua, dar şi multe remize
În precedentul mandat la Rapid, Ioan Andone a izbutit să intre în graţiile suporterilor giuleşteni după un 5-1 cu Steaua, însă finalmente a ratat participarea în cupele europene! În 10 partide la cîrma alb-vişiniilor, "Fălcosul" a cîştigat de numai 4 ori, 5 meciuri s-au terminat la egalitate şi a pierdut o dată. A preluat echipa din Grant de pe locul 7 şi tot acolo a lăsat-o.

"Am două oferte de la alte formaţii, dar le-am transmis că sînt sub contract. Voi vorbi zilele următoare cu Iuliu Mureşan şi apoi vom vedea"
Ioan Andone

"Pentru Rapid, Andone este «diamantul coroanei»! Sper să stea 20 de ani la noi, ca Ferguson la Manchester United"
George Copos, pe 2 aprilie 2010

3 trofee a cîştigat Andone la CFR: două titluri de campion (2008 şi 2012) şi o Cupă a României (2008)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
"Balaj a arbitrat dubios"
Rapidiştii au continuat şi ieri atacurile la adresa "centralului" Cristi Balaj, pe care îl acuză că a avantajat-o pe Dinamo. "Frustrarea noastră este argumentată acum de mai multe faze la care Balaj a ţinut să demonstreze, de-a dreptul obsesiv, faptul că plecase din start cu o temă bine stabilită. Îi solicităm public domnului Alexandru Deaconu să ia o poziţie oficială faţă de prestaţia mai mult decît dubioasă a «recidivistului» Cristian Balaj şi să-şi respecte promisiunile lansate la învestirea sa în funcţie", scriu alb-vişiniii pe site-ul oficial.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (86)
jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  24 Octombrie 2012, 21:54
Postat de flo_ax pe 24 Octombrie 2012, 12:34

Rapidul nu se invata minte... Exista Bergodi pe piata, un Pustai sau Dorinel Munteanu, incearca sa re-incalzeasca ciorba care a dat gres data trecuta. Copos e de rasul curcilor

Bergodi este un super antrenor pentru campionatul nostru . Pacat ca nu-l putem avea la U sau CFR .

jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  24 Octombrie 2012, 21:51
Postat de spivak pe 24 Octombrie 2012, 19:00

Andone n-a mai reuşit nimic de 4 ani. E terminat. Dacă vine la Rapid, nu-l prinde vara. Îşi găseşte ceva pe la arabi şi se cară. Nu mai are de mult benzină.

Nu am nimic cu el, a reusit totusi 2 titluri cu CFR, dar mi-e nu mi-a placut de cand acum multi ani a antrenat-o pe U si a bagat-o in rahat . Poate avea scuza tineretii, eu totusi spun ca este limitat si nu este in stare sa faca o echipa sa joace combinativ .

spivak
spivak  •  24 Octombrie 2012, 19:00

Andone n-a mai reuşit nimic de 4 ani. E terminat. Dacă vine la Rapid, nu-l prinde vara. Îşi găseşte ceva pe la arabi şi se cară. Nu mai are de mult benzină.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează