FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone: "Lobonţ nu mai vrea în România. Sper să-l conving să rămînă"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, spune că va încerca să îl convingă pe Bogdan Lobonţ să revină în Ştefan cel Mare după împrumutul la Roma.

"Lobonţ nu mai vrea să evolueze în România, nu are probleme cu Dinamo, dar nu e încîntat să joace din nou în Liga I. Nu are probleme cu Dinamo, noi avem nevoie de el, ar fi bine şi pentru suporteri ca Lobby să vină înapoi.

Poate va mai fi împrumutat la Roma în cazul în care îşi prelungeşte contractul cu noi, căutăm soluţia cea mai bună. Încercăm ", a spus Andone.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
solomun
solomun  •  15 Iunie 2010, 21:13

Pai in prima liga in strainatate, unde sa joace asta ? Decat sa stea iar a 4-a rezerva ca la Roma mai bine sa se duca si el la o echipa de liga a 2-a,daca tot nu vrea sa mai joace in romania.

sundancekid
sundancekid  •  15 Iunie 2010, 20:30

Faceti-i o oferta mai buna ! Haide Ando ca avem nevoie de el mai ales daca la Steaua vine Piturca ! Ando ? Piturca e un concurent foarte greu ! Ai grija ne noi sa nu ne facem de ris ! Aduceti-l si puneti-l CAPITAN ! Fa-ti 2 echipe la Dinamo pentru ca o sa avem si accidentati, cartonase, obositi etc.. Campionatul e lung si trebuie bine planificat totul ! Ne mai trebuie si citiva aparatori de calitate ! Moti, Scarlatache, Pulhac nu au fata de campioni . Dragos,Goian sunt buni daca sunt 100% recupe

Vezi toate comentariile (2)
Comentează