FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone: "Mă întorc la Dinamo să aduc trofeele pe care le-am cărat la Cluj" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2010 00:00

Tehnicianul lui Dinamo spune că va face tot posibilul să aducă noi trofee în vitrina lui Dinamo.

"Mă întorc la Dinamo să aduc trofeele pe care le-am cărat la Cluj. E bine să preiei o echipă care n-a avut un sezon prea reuşit. Trebuie să vin cu ceva în plus pentru a termina pe unul din primele două locuri.

Salariul de la Dinamo e mai mic decît cel de la Rapid, însă nu contează asta. Eu am o revanşă de luat, avînd în vedere că am părăsit data trecută echipa în momentul în care era pe primul loc", a declarat Ioan Andone la Contraatac pe GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
 •  02 Iunie 2010, 10:34

ai fost varza pe unde ai lucrat: unde nu ai avut arbitraje favorabile, ai murit! cipru, harapia, tska sofia(aia te-au facut ti.gan, cum ve-i transfera jucatori???)..la dinamo cand ai venit prima data, ai luat vreo sapte batai consecutive, pana a inceput becali sa vorbeasca cu arbitrii!!!!

florinch
florinch  •  02 Iunie 2010, 09:45

Vei aduce trofee in Stefan cel Mare daca nu vei permite ca cel care te-a aruncat ca pe o masea stricata cand eram pe primul loc si care a facut astfel incat Dinamo sa piarda tot in ultimii trei ani,sa se bage in continuare la echipa.Vinovat de declinul lui Dinamo este Ioan Becali veghet de aproape de fratele sau Victor.Ando,tu poti extirpa cancerul de la Dinamo:clanul Becali si atunci vei castiga tot ce se poate in campionatul romanesc.Pacat ca Borcea este prea flet(sau fricos)pentru asta.

 •  02 Iunie 2010, 00:32

la ce slab se misca in campania de transferuri este putin probabil sa reuseasca ceva anul acesta. pare din nou foarte clar ca se repeta istoria: vin jucatori noi daca se vand unii vechi! din nou incep pregatirile cu lot incomplet, se carpeste/sau nu pe parcurs... iar rezultatele vor fi pe masura!!! lipsa de profesionalism si calicism modelul copos.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează