FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone, reconfirmat la Dinamo: contract pînă la finalul lui 2013

Ioan Andone va rămîne la Dinamo încă două sezoane
Ioan Andone va rămîne la Dinamo încă două sezoane

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 12:45

În ciuda sezonului ratat, şefii din Ştefan cel Mare îi acordă în continuare încredere lui Ioan Andone pentru proiectul "New Dinamo".

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că tehnicianul Ioan Andone, aflat acum în vacanţă, se află sub contract cu gruparea dinamovistă până la finele sezonului 2012-2013 şi că nu se pune problema încetării înţelegerii.

"Am spus în nenumărate rânduri că Andone este un antrenor aflat sub contract cu Dinamo şi niciuna dintre părţi nu doreşte încetarea acestui contract. Mai mult, clubul a activat acea clauză prin care Andone este antrenor la Dinamo şi în sezonul 2012-2013. Acum Andone este în vacanţă", a declarat Badea pentru Mediafax.

Oficialul FC Dinamo a mai spus că portarul Emilian Dolha, căruia îi expira contractul la finalul lunii iunie a cerut să nu se mai prezinte la reunirea lotului stabilită pentru 10 iunie.

"Dolha avea contract cu Dinamo până la sfârşitul lunii iunie şi a solicitat clubului să nu se mai prezinte la antrenamente de la data de 10 iunie până pe 30. I-am înmânat un astfel de document şi a devenit jucător liber", a adăugat preşedintele CA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
petrusm
petrusm  •  01 Iunie 2011, 21:18

ANDO JOACA CU MOTI SI CU BARBOIANU PE FUND SI AJUNGETI PE 10 LA ANUL...

petrusm
petrusm  •  01 Iunie 2011, 21:17

SARACUL ANDONE ,POATE LA ANUL DINAMO SE VA BATE PENTRU LICENTA ...

aldo_m
aldo_m  •  01 Iunie 2011, 19:41

andone ESTE SINGURUL ANTRENOR DIN LUME CARE VEDE CA UN JUCATOR GAFEAZA MECI DE MECI SI AL BAGA TITULAR -ASTA INSEAMNA CA NU E ANTRENOR -E DOAR UN FOST JUCATOR CARE N-ARE NICI O TREABA CU ACEASTA MESERIE - EL FOSTUL JUCATOR DACA L-A GONIT PE HELDER PE ANDREI CRISTEA PE E`NDOYE =n-a promovat tinerii macar un tanar, UN TANAR SA FI PROMOVAT ANDONE ,pai otelul are NUMAI TINERI SI CATIVA CU EXPERIENTA ,la noi cu ando AVEM NUMAI BATRANI PLAFONATI TINUTI IN TEREN PT A BATE RECORDURI -rusine nicu badea pt slabul management -sau badea prin mentinerea lui ando VREA SA COBOARE ACTIUNILE LA ACEST CLUB PT AL ACAPARA DEFINITIV

Vezi toate comentariile (21)
Comentează