FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CFR CLUJ

VIDEO Și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, imediat după meciul cu Clinceni: „Aștept ofertele!”

Fundașul central Andrei Burcă (28 de ani) vrea să plece de la CFR Cluj în următoarea perioadă de transferuri. Anunțul a fost făcut imediat după victoria cu Academica Clinceni, scor 1-0. +10   FOTO
Fundașul central Andrei Burcă (28 de ani) vrea să plece de la CFR Cluj în următoarea perioadă de transferuri. Anunțul a fost făcut imediat după victoria cu Academica Clinceni, scor 1-0.

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 19:33 / Actualizat joi, 06 mai 2021 19:56

Fundașul central Andrei Burcă (28 de ani) vrea să plece de la CFR Cluj în următoarea perioadă de transferuri. Anunțul tranșant a fost făcut imediat după victoria cu Academica Clinceni, scor 1-0.

Andrei Burcă este cel mai constant fundaș al campioanei CFR Cluj în actuala stagiune. Evoluțiile bune de la club au atras și convocările la prima reprezentativă a României. Burcă simte că a obținut tot ce se putea în Liga 1 și anunță că în vară va schimba echipa. 

Andrei Burcă pleacă de la CFR Cluj

„Îmi doresc foarte mult să plec în acastă vară, sunt discuții. Sper să câștigăm campionatul și apoi vreau foarte mult să plec. Aștept ofertele! Discuțiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie. Contează mult echipa naționala, e cel mai important lucru pentru mine”, a spus Andrei Burcă, imediat după victoria cu Clinceni. 

2.500.000 de euroeste cota de piață a lui Andrei Burcă, potrivit transfermarkt.de

Andrei Burcă, fundașul de națională de la CFR Cluj

Andrei Burcă a fost convocat în premieră la prima reprezentativă în mandatul lui Cosmin Contra, în octombrie 2019. Debutul a venit după aproape un an, în victoria din Austria, scor 3-2, din Liga Națiunilor. A mai strâns din acel moment 5 apariții.

Andrei Burcă vrea titlul cu CFR, dar îndeamnă la calm

Era important să câștigăm, pentru a rămâne pe primul loc. Nu știu dacă a rămas o luptă în 2. Craiova e singura echipă care ne-a bătut pe noi și FCSB. Mai sunt 4 etape, trebuie să fim atenți.Botoșani e o echipă bună, a intrat pe merit în play-off. Își doresc foarte mult locul 4. Toate echipele joacă pentru ele. Nu se mai dă nimeni la o parte în anul 2021. Nu pun urechea la ce se vorbește.
- Andrei Burcă, după Clinceni - CFR 0-1

VIDEO Andrei Burcă vrea să plece de la CFR Cluj

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din Clinceni - CFR Cluj

+6 FOTO

Citește și alte știri din play-off: 

Emoții cu Ștefan Vlădoiu! Ce a devoalat radiografia făcută la spital

Cum vede un dublu campion cu FCSB lupta la titlu: „E ciudată” + „Ei au un avantaj”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
radugo
radugo  •  07 Mai 2021, 13:58

Vino înapoi la Botoșani, Andrei! Iar dacă vin înapoi Golofca și Miron împreună cu Costel Enache și dacă nu mai dăm punctele aiurea la așa-zișii prieteni, titlul de campioană a României va merge în orașul lui Eminescu!

gazistu
gazistu  •  07 Mai 2021, 12:23

deja se vede mai sus de CFR ...bun.. hai sa vedem,.... ca ce se joaca afara, si mai ales in "vest" e diferenta mare fata de ce-i in liga1.... merge in Franta...stopper... la o echipa de mijjolc...sa nu credea ca acolo joaca cu clinceni, sau voluntary!!! si ultimul loc acolo au atacanti buni care il fac varza… sa nu zic Premier league sau Spania ca acolo e mort... sper sa-i ajute Dzeu sa prinda cv bun... si sa confirme..dar...cam greu…. ce o prins bine e St Radu , carei de 11 sez la Lazio...in rest...Chiriches e mereu accidntat..rezerva...slab... sper s fie bn pt el...SUCCES

parpalache
parpalache  •  07 Mai 2021, 12:07

Dar ca sa joci la nationala trebuie sa semnezi cu cine„trebuie”!Cu cine trebuie?Pai sa ne aducem aminte de Budescu-in primul lui„mandat”la Astra lui Sumudica-(care era unanim apreciat ca cel mai bun jucator din Romania), dar...nu era chemat la nationala!Iar selectionerul(sinistrul „tata Puiu”),i-a zis in clar ca daca vrea la nationala... sa semneze cu echipa lui Becali!Baiatul s-a conformat a semnat,a jucat in calificari (avand o contributie decisiva la calificare prin victoria impotriva Feroe din deplasare),dar la Europenele din Elvetia i-a bagat sa joace pe alde Chipciu -scos din lot de Becali-ca sa-l transfere la Anderlecht!Asa ca...Edy ar trebui sa ia aminte, iar in meciul direct cu fcsb... sa-l tina pe Burca pe banca!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează