FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB

Andrei Cristea nu iartă pe nimeni! CFR Cluj și FCSB luate la ținte: "Să-și ceară scuze"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 22:49

Andrei Cristea a marcat unicul gol al meciului dintre Poli Iași și FCSB, scor 1-0.

Fostul atacant al roș-albaștrilor i-a atacat pe cei de la CFR Cluj, care au pus sub semnul întrebării evoluția ieșenilor, dar nu a iertat nici FCSB, echipă care l-a dat afară pe când avea 22 de ani.

"Am demonstrat pe teren că Poli Iași e o echipă cu onoare. Să-și ceară scuze cei care ne-au aruncat cuvinte urâte. Se știu foarte bine cei care sunt.

Nu am jucat să încurcăm pe cineva, am jucat pentru noi, dar ne-au durut vorbele lor. Am fost concentrați, mă bucur că am înscris, chiar dacă la 22 de ani am fost trimis la plimbare. N-a fost o revanșă, mereu am încercat să demonstrez că sunt un jucător capabil", a zis Andrei Cristea la Look TV. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Mai 2018, 08:48
Postat de George Udrescu pe 08 Mai 2018, 00:15

Respect Andrei CRISTEA! Păcat că nu ești un idol în Ghencea, dar cine mai e? Și ce e Ghencea? Strategie făcută după ce visează preafericitul.

Idol unde ma, prostovane ? Idol in Ghenecea ? Ștoistule, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

985779924765935
George Udrescu  •  08 Mai 2018, 00:15

Respect Andrei CRISTEA! Păcat că nu ești un idol în Ghencea, dar cine mai e? Și ce e Ghencea? Strategie făcută după ce visează preafericitul.

planetfun
planetfun  •  07 Mai 2018, 23:28
Postat de jullien_alphonse pe 07 Mai 2018, 23:17

Steaua trebuia sa ia 12 din 12. Dar Steaua joacă de-a latul terenului. Fotbalişti-cârpe, generaţie născută obosită.

corect, dar cfr si iasu beau amandoua cotnari.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează