FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, MÎINE, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Andrei Cristea şi Torje pot rata meciul cu Astra » Primele victime

Articol de - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Andrei Cristea şi Torje sînt în pericol să rateze prima etapă din cauza unor entorse. Azi se decide dacă vor juca, însă şansele sînt reduse.

Calificarea în turul 3 preliminar al Europa League, după 2-0 şi 5-1 cu Olimpia Bălţi, a fost plătită scump de dinamovişti. Doi dintre cei mai în formă jucători, Andrei Cristea şi Gabriel Torje, au suferit cîte o entorsă la glezna dreaptă şi ar putea rata partida de mîine seară, cu Astra Ploieşti. Azi urmează ca staff-ul medical şi cel tehnic să ia o hotărîre în privinţa celor doi, însă ieri roş-albii erau circumspecţi.

Andone nu vrea să rişte introducerea forţată a vreunuia dintre cei doi fotbalişti ofensivi, în condiţiile în care joia viitoare Dinamo joacă acasă prima manşă a turului 3 preliminar, contra lui Hajduk Split. Întîlnirea cu croaţii este considerată superimportantă de către "cîini", care vor să ia un avantaj consistent din meciul de la Bucureşti pentru a mai elimina din stresul deplasării la Split.

"Mă doare puţin glezna, dar aşa e la fotbal, te mai şi loveşti. Dacă nu ne plăcea sportul ăsta, ne apucam de şah şi poate îmi dădea vreunul cu «nebunul» în cap"
Gabriel Torje, mijlocaş Dinamo

"Mă doare rău, am fost şi la doctor, nu ştiu dacă voi putea juca la Ploieşti. Eu vreau mult, vă daţi seama, dar nu depinde doar de dorinţa mea"

Andrei Cristea, atacant Dinamo

"Înscriu la Ploieşti!"
Fost jucător la Astra, unde a fost împrumutat sezonul trecut, Liviu Ganea vrea să-i învingă mîine pe prahoveni. "La Ploieşti va fi un meci special, însă îmi doresc să marchez dacă va fi să joc. Important e să învingem şi să începem bine campionatul. Sper să ne creăm multe ocazii de gol, cum s-a întîmplat şi cu Bălţi", a zis atacantul de 22 de ani, care a marcat sezonul trecut la Astra de 11 ori.

"Putem da 5 oricui"
Gabriel Torje e încrezător în forţa lui Dinamo după victoria clară cu Olimpia Bălţi (5-1): "Au fost foarte importante cele două partide din Europa League, atît pentru moral, cît şi pentru faptul că ne ajută să creştem în valoare. Trebuie să jucăm la turaţie maximă fiecare meci, avem valoare şi putem da cinci goluri oricui dacă ne facem jocul nostru. E important să avem rezultate pozitive şi să facem şi spectacol, aşa îi vom convinge şi pe fani să vină în număr mare la stadion".

5 goluri, după 10 luni
Dinamo a marcat joi de cinci ori împotriva moldovenilor de la Olimpia Bălţi, în turul doi preliminar al Europa League. Ultima dată cînd "cîinii" reuşiseră să mai înscrie atîtea goluri s-a întîmplat fix acum 10 luni, pe 24 septembrie, în "16"-imile Cupei României, contra celor de la FC Zlatna (5-0).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
aldo_m
aldo_m  •  24 Iulie 2010, 12:00

daca andone al va folosi pe torje si cristea va dovedi ca merge pe urmele lui talnar si va distruge usor si sigur aceasta echipa se vor produce accidentari ireversibile care vor scoate din circuit multi jucatori sper ca andone are capacitatea intelectuala sa schimbe in proportie de 40 la suta echipa ,pt ca nu poti folosi aceeasi jucatori din 3 in 3 zile fara sa risti accidentari sau suprasolicitare fizica sau iesirea din forma

Vezi toate comentariile (1)
Comentează