FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER ÎN IMPAS

Andrei Marc este blocat de Ceahlăul să vină la Dinamo. Ce se întîmplă cu Massone?

Articol de - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 17:10

Fundaşul Andrei Marc, 21 de ani, este blocat la Ceahlăul, oficialii moldoveni nedorind, pentru moment, să mai elibereze vreun jucător pînă nu va fi clară situaţia grupării de sub Pietricica.

Apărătorul dorit de către Dinamo este în planurile de viitor ale clubului, cel puţin asta afirmă cei de acolo. Care îl aşteaptă pe italianul Angelo Massone să vină la Piatra Neamţ. El ar trebui să devină acţionarul majoritar al galben-negrilor, însă şi-a amînat sosirea. Iniţial, a spus că va sosi în preajma Crăciunului, apoi a zis că astăzi va ajunge la Piatra, după care a amînat pentru miercuri.

"Doar verbal s-au înţeles oamenii pentru preluarea pachetului majoritar, în rest, nu e ceva clar sută la sută. Trebuie să vadă şi el exact care sînt datoriile, cum se plătesc, nu e chiar aşa de uşor, din vorbe", au comentat nemţenii. Dumitraş le-a făcut Sărbătorile mai frumoaseMomentan, orice plecare de la echipă este blocată.

Doar Andrei Dumitraş a fost transferat la CS Universitatea Craiova pentru suma de 100.000 de euro. Bani pe care moldovenii i-au folosit spre a plăti datoriile către jucători şi echipă. În ceea ce-l priveşte pe Massone, italianul s-a lăudat în presa peninsulară: "Nu mă tem că am putea retrograda. Sîntem motivaţi şi pregătiţi. Pentru noi este o mare responsabilitate, dar aceasta e frumuseţea fotbalului. Obiectivul în acest sezon este salvarea de la retrogradare. Anul viitor însă ne vom bate la cupele europene. Avem în vizor mai mulţi jucători italieni, însă vom miza şi pe români, care sînt foarte talentaţi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Ianuarie 2015, 18:51
Postat de unico_biancorossi pe 05 Ianuarie 2015, 18:32

nu. mai intarzaie putin , face monetarul dupa cappra si sorccova de sarbatori. observi ca la italienii totul e cu 2 P sau 2 C ? deci, e la el la salerno, in suburbii, are acolo o camera inciriata in favellas, numara monezile si vrea sa vada cat a strans la pushkulitza. deci, vrea sa fie supersigur : cumpara tot Ceahlaul sau numai o carare ?

:))))) Curentii de aer de sub telegondola! Stie sigur ca dupa sarbatori gaseste pe acolo niscaiva gaze naturale! Putin e distrus !:))))

redbuldog
redbuldog  •  05 Ianuarie 2015, 18:45

Dah fara banuti nu o sa vina nimeni la Dinamo,doar petarde ochite de ,,impresarul'' costilacke,iar jucatorii de ,,doamne ajuta'' vor si ei contracte, nu 2-3 mii euro cum ,,pluseaza'' marele investitor Neagoitz..!Pana atunci vinde si ultimele tinerele talente lansate de club si peste 2 ani ne trezim ca o luam de la capat cu ,,reconstructia''!

teodor.muresan
teodor.muresan  •  05 Ianuarie 2015, 18:40
Postat de xnread pe 05 Ianuarie 2015, 18:18

...n-ati inteles.Am comparat un arc cu formatia Dinamo facand uz de aluzia d-lui respectiv la adresa echipei dobrogene.Se stie ca forta masurabila a unui arc definita ca energie cinetica depinde de doua variabile:greutatea sagetii si viteza care zboara catre tinta.. ;-);-)

Nu te chinui cu comandoru. asta prinde greu si uita repede.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează