FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA 0-2

„Săgeți” și către colegi, și către Rădoi! Andrei Ivan: „Nu am jucat de vreo 6 meciuri și tot eu sunt golgheterul echipei”

Andrei Ivan/ foto Imago Images
Andrei Ivan/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 10:51 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 11:21

Andrei Ivan, atacantul Universității Craiova, a vorbit după înfrângerea cu FCU Craiova, scor 0-2. El a fost din nou pe bancă, ca la meciul împotriva Chindiei (1-1), dar a intrat în minutul 55.

Ivan a fost la al doilea meci de la revenirea în lot, după ce fusese exlcus de Mirel Rădoi înaintea partidei cu Rapid. Din ultimele 8 meciuri, el a jucat în 3 și a cumulat 86 de minute. Ultimul gol marcat e în Cupa României, pe 9 noiembrie, când CSU Craiova remiza cu Ocna Mureș, 1-1.

Becali vrea să-l cedeze în Liga 1, fotbalistul i-a dat mesaj Anamariei Prodan: „Du-mă în altă parte”
FCSB
Becali vrea să-l cedeze în Liga 1, fotbalistul i-a dat mesaj Anamariei Prodan: „Du-mă în altă parte”

Andrei Ivan: „Tot eu sunt golgeterul echipei”

După meciul cu FCU Craiova, Ivan a refuzat să vorbească despre excluderea din lot, dar a ținut să precizeze că este în continuare golgheterul echipei.

„Trebuia să marcăm. Nu am înscris în prima repriză, dar nu am reușit. În partea a doua, Mister a încercat să bage forțe noi, dar nu am putut să facem nimic.

Au fost mai organizați, nu ne-au dat spații, nu am putut să ne creăm ocazii. E o zi neagră pentru noi. Trebuie să ne revenim și să mergem mai departe.

Am revenit, am fost accidentat, am avut probleme cu glezna. Sper să încep să fiu din nou titular. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost, vreau să vorbesc doar despre meci. A fost o atmosferă foarte frumoasă, le mulțumim fanilor că sunt lângă noi.

N-am mai jucat de vreo 6 meciuri și tot eu sunt golgeterul echipei. Sper să încep să marchez de la meciul următor. Trebuei să ținem capul plecat și să lucrăm în liniște”, a declarat Ivan după meci, la emisiunea „Fotbal Show”, realizată în coproducție e Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

7goluri a marcat Ivan în acest sezon pentru CSU Craiova, în 21 de partide în toate competițiile

VIDEO. Mirel Rădoi, conferință de presă după CSU Craiova - FCU Craiova 0-2: „E normal ca suporterii să fie supărați, sunt ambiții locale”

Citește și:

Analiza lui Panduru după derby-ul Craiovei: „Se adună cam multe pentru Rădoi”

Ce a observat un fost internațional la CSU Craiova: „Rădoi e nemulțumit, s-a rupt ceva acolo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
dandana
dandana  •  05 Decembrie 2022, 19:23

Ivane tată ce spui acolo? Cu tine pe teren am luat bătaie și am făcut egal cu una din liga a 3-a. Tu faci mișto de noi?

gigimarga2
gigimarga2  •  04 Decembrie 2022, 23:11

Glumețule nu stiu in ce masura glumesti sau nu . Cu siguranta ca , daca faci referire ca la faptul că o ,,hârtie" iți atesta inteligența esti intr o grava eroare . Si ti o spune unul cu mai multe ,,hârtii" .Daca doar ai vrut sa faci o gluma o accept , intr-adevar ar fi o gluma afirmatia ta.

brera30
brera30  •  04 Decembrie 2022, 21:16

Radoi a venit sa facă pe ***. Rotaru i-a întins o mâna și el s-a întins prea mult. A stricat vestiarul, a trimis jucătorii prin tribuna. Asta faci doar când ai o banca de rezerve solida, nu când ai un număr limitat de jucători.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close