FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

NOTE GSP Repetent! Cine a fost cel mai slab jucător din FCSB - CFR Cluj + cine s-a evidențiat și cât a luat jucătorul criticat de Becali

FOTO Elena Driu
FOTO Elena Driu

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 07:02 / Actualizat marti, 04 mai 2021 09:17

FCSB - CFR Cluj 1-1. „Copiii” lui Toni Petrea au ratat o grămadă de ocazii și au plătit scump în prelungirile partidei, când Andrei Vlad a gafat din nou și i-a oferit CFR-ului șansa de a rămâne pe primul loc și a devenit principala favorită la titlu. 

Erou negativ pentru cel de-al doilea meci consecutiv, goalkeeperul Andrei Vlad a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren. A primit nota 4 din partea Gazetei Sporturilor, notă pe care din tabăra lui Toni Petrea a mai primit-o doar Adrian Șut. Evoluții slabe au mai avut și Miron, Vână, Oaidă și Tavi Popescu, toți primind nota 5. 

Cine s-a evidențiat de la FCSB aseară? Florin Tănase, marcatorul golului, Olimpiu Moruțan, jucătorul criticat de Gigi Becali, Risto Radunovic și Ovidiu Popescu au primit toți nota 7 din partea jurnaliștilor GSP. 

Arlauskis, cel mai bun jucător în FCSB - CFR Cluj 1-1

Omul meciului vine de la oaspeți. Revenit printre titulari, Giedrius Arlauskis a fost „îngerul păzitor” al lui Edward Iordănescu, salvând-o pe CFR Cluj din câteva situații limită. A primit nota 8 din partea Gazetei, cea mai mare din confruntarea de aseară. 

Au existat și dezamăgiri în formația campioanei en-titre. Cristi Manea, Ben Youssef, Bordeianu, Omrani, Păun, Costache și Debeljuh au primit toți nota 5, după prestații per total palide.

5a fost nota primită de „centralul” Radu Petrescu

Repetent! Cine a fost cel mai slab jucător din FCSB - CFR Cluj + cine s-a evidențiat și cât a luat jucătorul criticat de Becali

VIDEO Marius Bilașco, oficial CFR Cluj: „Era important să nu pierdem! Golul nostru a plutit mereu în aer”

Citește și alte știri despre meciul FCSB - CFR Cluj 1-1:

Gigi Becali și-a distrus una dintre vedete: „Lasă-l să leșine pe teren! Nu îi era rușine? Mai vrea la echipe mari?” + Critică și un jucător absent

MM Stoica, vehement la final: „Niște minciuni sfruntate! Așa zice regulamentul”

Gigi Becali, declarații surprinzătoare după FCSB - CFR: „Dădeam și 6 puncte din sezonul viitor dacă îmi spunea cineva asta!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
archibald
archibald  •  04 Mai 2021, 16:25

A gresit o dată și l-au taxat! A scos insa alte mingi grele! Este o nota subiectivă! Asa este presa noastră, scrie în funcție de interes! Eu propun să fie ars pe rug!

remarque
remarque  •  04 Mai 2021, 13:08

care a fost gramada aia de ocazii ratate de FCSB? Cate piese formeaza o gramada?

edy089
edy089  •  04 Mai 2021, 11:59

Sincer, notele astea nu mai au nici o valoare in prezent, pareti ca sunteti niste copii de 10 ani care dau note dupa ce au vazut meciul pe criterii numai de ei stiute. Lasati mai bine Instatul si alte firme de monitorizare profesionala sa isi faca treaba pe fotbal, voi puteti sa dati note la gafe, frizuri si cine a urlat mai tare pe banca tehnica.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează