FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Vochin pune degetul pe rana lui Dinamo: "Rednic ar trebui să bată măcar echipe din play-out, ca Bratu"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 18:34

Mircea Rednic și Florin Bratu, doi dintre cei trei antrenori ai lui Dinamo din acest sezon, s-au contrat zilele trecute pe tema pregătirii fizice a echipei din "Ștefan cel Mare".

Andrei Vochin, consilierul președintelui Federației Răzvan Burleanu, a vorbit despre situația de la Dinamo, criticându-l pe actualul antrenor Mircea Rednic

"Grija lui Rednic ar trebui să fie să înceapă să câștige meciuri. Măcar cu echipele de play-out, cum făcea Bratu. Bratu câștiga cu echipele din play-out și era luat peste picior de toată lumea, Rednic nici asta nu face", a spus Andrei Vochin, la TV Telekom Sport. 

La finalul primelor 13 etape ale sezonului regulat, Dinamo se află pe locul 12, cu 13 puncte. Florin Bratu a fost demis după 9 etape, iar ultima victorie a "câinilor" în campionat a fost reușită cu el pe bancă, 1-0 cu Hermannstadt pe 25 august. 

  • CONTEXT: Disensiunile dintre Rednic și Vochin nu sunt o noutate. În iulie 2017, "Puriul" a lansat mai multe atacuri la adresa lui Vochin pentru faptul că l-a adus la echipa națională pe selecționerul Christioph Daum. "Cred că în viață e bine să te stabilești ce vrei. Ori să faci pe impresarul, ori să faci pe antrenorul. Trebuie să știi să te menții pe o linie și să te mulțumești cu salariul pe care-l ai și să nu mai cauți o altă sursă de finanțare", spunea Vochin la acea vreme.  (detalii, AICI)

Vezi și: Negoiță a luat atitudine! Mesajul categoric transmis lui Rednic: "Doar așa vin jucători"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
2264101893823582
Kiss Péter  •  02 Noiembrie 2018, 10:32

LA ANUL IN LIGA 2-A ,DINAMO VA RETROGRADA IN LIGA3-A,SI VA JUCA PENTRU PROMOVARE TOT CU CSIKSZEREDA,CARE VA URCA O TREAPTA !!!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  01 Noiembrie 2018, 22:36
Postat de randdoom pe 01 Noiembrie 2018, 19:24

strambu este o pe66arda de antrenor. a fost el candva ceva,dar acuma este zero barat., are noroc ca blatul cu voluntari este deja platit,ca de nu,nu castiga nici acolo,iar dupa,nu are cum sa obtine mai mult de 3 puncte in meciurile cu Steaua,cfr,clona cisiu si viitorul.

Tu la fiecare meci vezi un aranjament, ba cu aia din Calarasi, ba Chiajna. Eram pe podium acum daca faceam cate aranjamente visezi tu

bumix
bumix  •  01 Noiembrie 2018, 22:33

DOM;LE AM RIS DE BECALI CU REDNIC ASTA DAR PARCA ARE DREPTATE

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close