FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Încă o lovitură pentru Dinamo » Puljic depune memoriu la FIFA și vrea să obțină o sumă importantă: „Am fost păcălit!”

Ante Puljici, 33 de ani, are de gând să depună și el memoriu la forul internațional pentru a recupera peste 60.000 de euro de la Dinamo, patru salarii și bonusuri restante, călcând pe urmele spaniolilor ce-au „provocat” interdicția la transferuri.
Ante Puljici, 33 de ani, are de gând să depună și el memoriu la forul internațional pentru a recupera peste 60.000 de euro de la Dinamo, patru salarii și bonusuri restante, călcând pe urmele spaniolilor ce-au „provocat” interdicția la transferuri.

Articol de - Publicat luni, 30 august 2021 17:22 / Actualizat luni, 30 august 2021 17:27

Ante Puljic, 33 de ani, are de gând să depună și el memoriu la forul internațional pentru a recupera peste 60.000 de euro de la Dinamo, patru salarii și bonusuri restante, călcând pe urmele spaniolilor ce-au „provocat” interdicția la transferuri.

Dinamo are interdicție la transferuri, din partea FIFA, pe doi ani, după memoriile depuse de Isma Lopez și Aleix Garcia, spaniolii solicitând jumătate de milion de euro. 

Un alt fost jucător al "câinilor", Ante Puljic, 33 de ani, va călca pe urmele ibericilor, chiar dacă situația sa este diferită. În timp ce spaniolii solicită banii pentru restul lunilor din contract, neprestând servicii pentru Dinamo în schimbul sumelor solicitate, fostul căpitan al roș-albilor cere patru salarii neachitate din ediția anterioară, plus bonusurile trecute în angajamentul personal. Peste 60.000 de euro, conform informațiilor GSP.RO.

Ante Puljic depune memoriu la FIFA

Croatul a plecat supărat de la clubul din Ștefan cel Mare, neprimindu-și banii nici după diminuarea salarială din iarna trecută, și a semnat între timp cu formația israeliană Bnei Sakhnin, pentru care a debutat deja. „Am fost păcălit. Păcat, asta e! Trebuie să spui mereu adevărul, în familie, dar nu a fost așa", a mărturisit fundașul care a purtat și banderola de căpitan la Dinamo.

„Cei de la DDB au scris zilnic că vor face, vor plăti, dar în realitate a fost o minciună pentru suporteri ori o minciună pentru noi. Au fost precum spaniolul ăla, strict în acest detaliu. Nu pot trece peste faptul că au contribuit la salvarea lui Dinamo, au ținut clubul în viață, bravo!, dar noi, jucătorii, ce-am făcut?! Nu l-am ținut în viață când ceilalți au plecat?! Lumea doar judecă. Eu știu ceea ce am făcut, cât de mult m-am sacrificat, inclusiv când eram accidentat", a declarat Puljic în momentul despărțirii. 

91 de meciuria adunat Puljici la Dinamo, marcând 4 goluri

VIDEO Negoiță, interviu exclusiv pentru GSP.RO: „Mă simt mult mai bine după plecarea de la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cum încearcă DDB să ridice interdicția la transferuri de la Dinamo

Suporterii lui Dinamo se roagă de Sorescu să nu semneze cu FCSB: „Nu meriți să ajungi la marginea Bucureștiului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
creeperno115
creeperno115  •  30 August 2021, 22:40

De la masa credala incasezi 5-10%. Restul, ramas bun!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  30 August 2021, 22:08
Postat de planetfun pe 30 August 2021, 19:06

Dedebeu spune ca e mai bine la dinamo decat la tarla lu becali.

si asta e relevant in ce fel in contextul articolului?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  30 August 2021, 21:58

ce e Jeane, nu ai mai avut de mult articol dedicat tie in Gazeta si incerci sa mai faci valuri? o multime de acuzatii, zero dovezi . du-te la politie, la fisc, la liga, la federatie, la presa, unde vrei tu, daca ai dovezi la acuzatiile alea. dar evident ca nu esti decat un agitator. stai linistit ca pana acum oamenii s-au decis singuri daca au sau nu incredere in DDB. oricum aia ca DDB a facut mai mult rau decat Cortacero, e de ultima speta chiar si pt tine. adica cum? am indatorat noi clubul cu 5-6 milioane de euro in cateva luni ? tu crezi ca licenta aia nu s-a luat cu banii membrilor DDB? crezi ca au ascuns banii si au platit cu bancnote de la Monopoly ??

Vezi toate comentariile (17)
Comentează