FOTBAL  »  Superliga  »  

Antonie Solomon, reţinut pentru 24 de ore de DNA Piteşti

antonie solomon
antonie solomon

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Primarul Craiovei a venit la ora 16:00 la DNA Piteşti şi după 5 ore de audieri a fost reţinut de procurori.

"Este o plîngere din partea lui Ardian Mititelu, despre o aprobare a unui magazin PIC în Craiova", a declarat Antonie Solomon.

Procurorii DNA din Piteşti au ridicat azi de la locuinţa şi de la biroul primarului Craiovei, Antonie Solomon, înscrisuri şi acte ce au legătură cu cazul hipermarketului PIC al omului de afaceri Cornel Penescu.

În urmă cu patru ani, Penescu a plătit primăriei Craiovei 2,8 milioane de euro pentru un teren pe care a construit un magazin pentru produse alimentare. Pentru construcţia făcută în acelaşi an, Penescu a achitat 100 de milioane de lei vechi amendă pentru că nu avea toate aprobările necesare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
 •  03 Martie 2010, 00:37

@ sundancekid: las ca sunt toti interesati de jaloanele din echipa voastra...uite-te la tine in ograda catelus ca numai rebuturi aveti

sundancekid
sundancekid  •  03 Martie 2010, 00:19
Postat de pe 02 Martie 2010, 23:55

Merge mah si daca sunt de C. Oricum are grija Borcica sa castige.

Pe cine sa mai intereseze Craiova ? Cea mai slaba generatie de jucatori !!! Iar trageti la cupele europene ? Pe cine sa intereseze Costea, Prepelita, etc..!!! Mai degraba un Wesley, Culio, Dubarbier, Perreira..ce mai reprezinta jucatorul roman ? Hai la nani ca sa facut tirziu si aveti grija ca nu stati stralucitor in clasament !!

sundancekid
sundancekid  •  03 Martie 2010, 00:13
Postat de pe 02 Martie 2010, 23:55

Merge mah si daca sunt de C. Oricum are grija Borcica sa castige.

Generatia asta de jucatori romani este deja considerata cea mai slaba asa ca nu mai sunt la cautare !!! Cit despre Borcica, toti frustratii au dreptul la o opinie nu-i asa ? Pe mine m-ar interesa un Wesley,

Vezi toate comentariile (36)
Comentează