FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Antrenamente scurte pentru dinamovisti

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Antrenamente scurte
Ros-albii efectueaza un singur antrenament zilnic la Flachau. sedinta de pregatire este scurta, dar intensa. Dureaza intre 80 si 90 de minute. Rednic variaza exercitiile. Forta: haltera tinuta pe umeri si 6 genuflexiuni. Apoi viteza: reprize de alergare de intensitate diferita. Apoi antrenament tactic. "Decit mult si prost, mai bine putin si de calitate", au opinat fotbalistii care oricum cad frinti dupa un asemenea antrenament.

Azi vine ivorianul

Un fundas central ivorian, caruia Rednic nu vrea sa-i dezvaluie numele pina nu ajunge in cantonamentul de la Flachau, urmeaza sa se soseasca astazi in Austria pentru a se antrena si a evolua in amicale. El trebuia sa ajunga la teste la echipa dinamovista inca de acum o saptamina, dar a avut probleme cu viza.

si Plesan este in carti

Se confirma interesul "ciinilor" pentru Plesan, cel dorit si de Rapid. Poli mai are de platit 500.000 de dolari in contul transferului de un milion din iarna trecuta, cind mijlocasul a ajuns de la Dinamo la Timisoara. De citeva zile, de cind au reinceput discutiile pentru Izvoranu si Mansour, ros-albii le-au transmis banatenilor ca ar dori sa-l aduca inapoi, in stefan cel Mare, pe jucatorul de 25 de ani.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează