FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Viitorul lui Gigi Mulțescu a fost decis! Conducerea lui Dinamo a făcut anunțul: „Cu formula asta mergem înainte”

Articol de - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 11:59 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 13:24

Gigi Mulțescu, 69 de ani, are credit în continuare și votul de încredere al conducerii dinamoviste. 

Chiar dacă venerabilul antrenor s-a declarat descumpănit de situația creată la echipă, atât pe plan sportiv, cât și în afara terenului, el continuă să-și facă meseria corect, a venit la antrenamente și va încerca să salveze Dinamo. Tot el pregătește meciul de Cupă de marți cu Astra, ora 19:00.

Gigi Mulțescu rămâne la Dinamo

„A fost o reacție personală a domnului Mulțescu să spună că nu ar mai continua, dar mergem înainte în această formulă și credem că vom izbândi. Totul este bine, din acest punct de vedere. Suntem la Săftica, muncim. Am avut sâmbătă o ședință cu toții, au participat și jucătorii, depinde de ei, iar ei știu asta. Suntem toți mobilizați și concentrați să scoatem echipa din situația asta”, a declarat Mario Nicolae pentru GSP.RO. 

Vizavi de eventuala sancționare a fotbaliștilor care au chefuit înaintea etapei cu Clinceni (1-3), managerul sportiv a declarat: „Nu scapă nimeni. Dar acum avem ceva de realizat împreună, de aceea li s-a explicat că depinde de ei. E soarta lui Dinamo la mijloc”.

VIDEO Dan Matei Agathon aduce vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Giani Kiriță a luat în colimator unul dintre liderii lui Dinamo: „Și eu pot să driblez până pierd mingea”

Dinamo, calcule pentru banca tehnică: ședință la Săftica! Ce urmează pentru „câini” + Mulțescu: „Înclin să mă opresc, s-au adunat prea multe”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (60)
maddad
maddad  •  12 Aprilie 2021, 11:48
Postat de amadeus2021 pe 12 Aprilie 2021, 05:22

Ce bucurii sinistre pot aa aiba unii "oameni'...

Bucurii sinistre, zici? Află ca acest club al miliției mi-a traumatizat copilaria cu furturile so nedreptățile strigatoare la cer pe care le-a comis. Un copil, inocent fiind, este mult mai afectat decât un matur, caci nu intelege nedreptatea. Rainea si Lucescu sunt/ai fost ultimii oamenii, niște caractere infecte. Rainea ne-a furat pe unde ne-a prins, iar Lucescu nu a lust niciun jucator de la Steaua la Nationala deși Steaua era vicecampioana, 84, campioană 85, campioana a Europei 86. ***, Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amadeus2021
amadeus2021  •  12 Aprilie 2021, 05:22
Postat de maddad pe 11 Aprilie 2021, 17:31

Bravo, DDB! Un stelist vă mulțumește din siflet. Acum, ca l-ati pastrat pe ratatul ăsta fonfait si agramat, Multescu, sunt sigur de retrogradarea voastra. Nu m-abucurat asa nici cand l-au impuscat pe Ceaușescu.

Ce bucurii sinistre pot aa aiba unii "oameni'...

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  12 Aprilie 2021, 01:45

Orice alt rezultat inafara de victorie in meciu cu astra de marți cred ca va pleca multescu , depinde de jucatori acum cât își vor dori sa rămână multescu și ce au înțeles după ședința de ieri și despre viitoru lor și al clubului

Vezi toate comentariile (60)
Comentează