FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Umilință maximă » Antrenorul lui Hermannstadt, trimis la plimbare de Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecampf, ședință cu jucătorii

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ședință de urgență la Sibiu +49   FOTO
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ședință de urgență la Sibiu

Articol de , - Publicat duminica, 28 iunie 2020 16:55 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 19:39

Ruben Albes, antrenorul lui Hermannstadt, a trăit un moment șocant: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au susținut o ședință cu lotul la hotelul „Apollo” din Sibiu, dar staff-ul tehnic a fost rugat să nu intre în sală. 

  • Ibericul s-a supus, dar a fost uimit de demersul finanțatoarei-impresar și al tehnicianului de la Al Wasl.

Începutul de mandat al lui Ruben Albes pe banca lui Hermannstadt a fost un dezastru la nivel de rezultate, 1-4 cu Viitorul și 0-1 cu Clinceni, dar tabela de marcaj nu e singura grijă a ibericului. Un episod straniu produs sâmbătă la Sibiu l-a pus într-o postură umilitoare încă de la primele săptămâni petrecute pe Cibin.

Noii investitori, familia Reghecampf, s-au implicat sâmbătă în tentativa de a motiva echipa. La hotelul Apollo, în restaurant, Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și fiica lor, Rebecca, au stat de vorbă cu fotbaliștii. 

La un moment dat, Albes și întregul staff au fost invitați afară de Anamaria Prodan pentru că ea, împreună cu Laurențiu, au dorit să aibă o discuție cu întreg lotul. Dar în absența antrenorului principal și a celorlalți oameni din echipa tehnică! Albes s-a supus, dar "toți au rămas mască", spun surse din lot.

Discuția ar fi durat 15-20 de minute, interval de timp în care spaniolii n-au avut acces la dialogul cu jucătorii. Anamaria Prodan n-a putut fi contactată pentru a comenta situația.

Rotar despre Anamaria Prodan și Reghecampf: „Ne-am întâlnit ca-n familie” :)

„Ne-am întâlnit acolo, într-adevăr, cu toții. A fost o discuție cum am mai avut și altele, de-a lungul timpului. Ca-n familie. Li s-a spus că trebuie luate lucrurile foarte în serios și ce ar trebui făcut de acum încolo, pentru a nu ne complica și mai mult situația în clasament. Totul depinde de jucători ca să salvăm clubul de la retrogradare", a comentat, pentru GSP, Claudiu Rotar, unul dintre acționarii principali. 

Rotar nu știe ca Reghecampf să le fi vorbit fotbaliștilor, „n-am fost chiar tot timpul acolo, cu ei”, dar a confirmat că actualul antrenor, Ruben Albes, n-a fost implicat în discuții: "Eu am stat cu el, deoparte. Cu el și cu ceilalți membri din staff". Sibienii joacă marți la Iași, împotriva unei cotracandidate la menținerea în Liga 1, Poli, care tocmai a stopat o serie de trei eșecuri, sâmbătă, la 2-0 cu Chindia. 

Avem toți jucătorii din lotul actual la dispoziție. Nu pleacă nimeni după data de 30 iunie, au prelungit toți cei cărora le expirau contractele
- Claudiu Rotar, acționar Hermannstadt

Reghe în urmă cu trei săptămâni: "Nu trebuie să vin eu și Ana din spate să rezolvăm lucruri!”

La începutul lunii iunie, Laurențiu Reghecampf nega ferm pentru Prosport orice intervenție a sa la Sibiu: "Eu am contract și nu pot să antrenez trei echipe. La Hermannstadt nu e vorba de Ana, Rebecca a dorit să facă asta. Noi o susținem. E o nebunie să spui că «Reghe va antrena, Reghe va superviza». Nu am nicio treabă cu Hermannstadt. Nici Ana. E vorba de Rebecca, iar Ana o va ajuta, pentru că asta e meseria ei, să aducă jucători. Cred că Ana o să reușească asta. Cum aș putea să antrenez echipa din Emirate și să mă duc la antrenorul de la Hermannstadt și să-i spun «Tu faci așa!»? Nu există! Cine e acolo trebuie să antreneze și să răspundă de rezultate. Cei care conduc echipa, la fel. Nu trebuie să venim eu și Ana din spate ca să rezolvăm niște lucruri. Lucrurile nu se fac așa".

"Echipa trage într-adevăr la hotelul Apollo, acolo servește și masa. Nu am cunoștință despre acest episod cu Anamaria și Laurențiu. Aud prima dată despre asta"
Claudiu Rotar, finanțator Hermannstadt

"Am fost la Sibiu și am luat masa cu Ana. Dar n-am avut nicio discuție cu echipa. Știu că a existat o întâlnire între conducere și jucători pe tema datoriilor, dar n-am participat la această întrevedere. Ce să caut acolo?"
Laurențiu Reghecampf

VIDEO /Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”

Citește și alte știri despre Hermannstadt: 

OFICIAL: Hermannstadt a luat licența pentru următorul sezon de Liga 1! Anamaria Prodan a mutat decisiv

Anamaria Prodan și Vasile Miriuță, schimb dur de replici în direct » „De ce arată jalnic echipa?!” / „Hei, hei, Ana, nu-i băga pe ei!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
1945470302151331
Gigli Papastratos  •  29 Iunie 2020, 19:15
Postat de Gigli Papastratos pe 29 Iunie 2020, 05:16

Ce te poti astepta de la una care se-mbraca cu coroane, dolari si trandafiri de cirpa? De la una care-si excita suporterii ***.

Mai draga "ziaristule", ii dedici articole Prodancei, care e o culme a vulgaritatii, schilodindu-mi, in acelasi timp, comentariul pentru ca am spus ca ***-si ***. Si ma intreb, c***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  29 Iunie 2020, 13:57

Vina cea mai mare o are Frf, care-i permite acestei individe sa faca ce vrea prin fotbalul romanesc !! Ar trebui sa-i suspende licenta de impresar, cel putin pentru fotbalul romanesc, avand in vedere ca fiica sa, care este pusa de forma acolo, se afla in conducerea unui club, intrun campionat unde mama sa reprezinta o serie de jucatori !! Restul va fi istorie....sibienii vor retrograda, asa cum s-a intamplat cu toate echipele pe unde a trecut sotia-impresar !!

ray51
ray51  •  29 Iunie 2020, 13:43

E clar ca Reghe vorbeste fasait si-n surdina. Ana aude tot si-si baga rapid la inaintare 'farmecele'. Copila n-are nici o vina. Se va trezi. Deocamdata e pe banii 'batranilor'. Mai vedem. Cat despre echipa, s-a dus. Daca intervine malai-mare se poate salva printr-o operatiune INCORECTA. Altfel, vor mai trece ani buni de B...

Vezi toate comentariile (43)
Comentează