FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Antrenorul care l-a propulsat pe Șumudică în fotbalul mare: "E puțin nebun. Dacă a greșit, trebuie să plătească"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 19:06

Ioan Andone, antrenorul care l-a adus pe Marius Șumudică de la Corvinul Hunedoara la Sportul Studențesc, îl critică pe actualul tehnician al Astrei pentru scandalul pariurilor în care e implicat.

"L-am avut jucător pe Șumudică. Un băiat puțin nebun, dar fotbalist foarte bun. Un atacant care m-a ajutat mult la Sportul. Eu l-am adus de la Corvinul.

Ca antrenor are rezultate foarte bune, mai ales în ultimul timp. Dar dacă a greșit, trebuie să plătească. Jucătorii, antrenorii, cei implicați în sport nu au voie să parieze. Nu e onest, nu e normal. Trebuie dat un exemplu", a spus Andone la Dolcesport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Martie 2016, 23:26

in sfarsit unul sa l puna la punct pe golan,asta care scuipa si injura pe unde apuca,un ras de om si antrenor,are jucatori ca altfel era pe 6-7

369503743252374
Marcel Hudescu  •  10 Martie 2016, 20:06

DA FEDERATIA A PROMIS CA-I PLATESTE SI BILETUL NUMAI SA PARIEZE PE ECHIPA LUI,HALAL COMISIE *** CUM SE POATE ASA CEVA .LASA CA-L PEDESIM CAND SE RETRAGE DIN FOTBAL .APROPO CUM IL RASPLATITI CA A FACUT SCENE OBSCENE LA GALERIE CAT ESTE PRIMA *** DE LA COMISII ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Martie 2016, 19:41

Stelist Andone asta....cum sa ceara el asa ceva? Urmeaza sa se indrepte spre un val de scuipati ale clonelor.............

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close