FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE INTEGRITATE

Anunț din interiorul Comisiei de Integritate al FRF: "Mai sunt antrenori, conducători, arbitri și chiar și jucători pe lista pariorilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 12:04

Fostul secretar general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a vorbit despre suspendarea lui Șumudică și surprinde când susține că vor mai fi antrenori, conducători, jucători și arbitri care sunt pe aceste liste ale celor de la Departamentul de Integritate. 

"Marius parţial are dreptate, în sensul că nu numai el a jucat la casele de pariuri. Din datele pe care le aveam la Federaţie, au jucat jucători, antrenori, conducători, arbitri, observatori. Şi acum sunt date în Federaţie şi probabil că sunt dosarele în instrumentare.

Când eram în Federaţie am avut întâlniri în toate zonele ţării cu toţi conducătorii de club şi i-am avertizat că se joacă la casele de pariuri şi că Departamentul de Integritate va fi foarte atent la ce se întâmplă, vizavi de cerinţele FIFA şi UEFA.

Asta s-a întâmplat în toamna lui 2014, deci a trecut un an şi jumătate. La etapa respectivă se ştia că se joacă. Probabil că Departamentul de Integritate are mult mai multe date astăzi. A venit şi la Federaţie un reprezentant de la UEFA pe probleme de integritate şi de la federaţia elveţiană un procuror şi au prezentat speţele din fotbalul european.

În privinţa sancţiunii dictate lui Marius, în regulamentul disciplinar pedeapsa maximă este de doi ani. Este sub minimul de pedeapsă pe care îl acordă UEFA. Am înţeles că a fost un Comitet de Urgenţă, iar decizia validată de Comitetul Executiv.

A mai fost introdus un paragraf în care se stipulează că pedeapsa se înjumătăţeşte dacă îţi recunoşti greşeala", a declarat Gheorghe Chivorchian, la Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Martie 2016, 04:28

sa zica sarumana,*** ,neica nimeni asta,trebuia suspendat 2 ani sau exclus,a incalcat regulamentu cu buna stiinta ,corectu asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dtdr
dtdr  •  02 Martie 2016, 22:25

Aia nu intereseaza ca nu-s in lupta pentru titlu !!

696253093853906
Ghita Florin  •  02 Martie 2016, 17:38

Nu va convine cuvatul ,,***''?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close