FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Anunţ surprinzător al lui Viorel Duru: "Sînt echipe pe profit în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 22 mai 2014 21:30

Şeful Comisiei de Licenţiere, Viorel Duru, a dezvăluit că sînt echipe în Liga 1 care sînt pe profit, însă e îngrijorat de o posibilă plecare a patronilor. 

"Sînt 4-5 echipe care sînt pe profit. Sînt alte 4-5 echipe susţinute de finanţatori. Dar ce se întîmplă dacă finanţatorul nu mai doreşte sau nu mai poate?

Modelul patronului unic a eşuat în fotbalul românesc, trebuie să existe o altă organizare. CFR a fost un succes, dar iată că şi acest proiect eşuează acum.

Toate cluburile de fotbal din România, cu cîteva excepţii, sînt într-o stare de faliment nedeclarat. Problemele nus e rezolvă, doar se amînă.

Trebuie găsite soluţii. Inclusiv intrarea în faliment a întreg fotbalului românesc şi începerea de la zero. Dar asta înseamnă că nu vom mai juca trei ani în Europa", a spus Viorel Duru la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
alexandru_p
alexandru_p  •  23 Mai 2014, 14:30

si ce e surprinzator in asta? steaua a incasat 40 de milioane de coco sezonul asta si a cheltuit maxim 6-7. diferenta este atat de mare incat ai o marja de eroare imensa cand declari ca steaua e pe profit. problema este la becali, care acum nu doar ca nu mai sprijina steaua, dar isi si trage bani din club. a si declarat ca nu'l mai intereseaza performanta, doar banul. ei bine, se pare ca n'a invatat nimic din greseli, si anume ca banii vin doar daca faci si ceva performanta. uita anii de esecuri datorate zgarceniei si managementului defectuos! daca reghe pleaca la arabi si gigi nu mai baga banii (obtinuti de echipa) in trasferuri, la revedere bani din UCL, la revedere titluri!

sslr
sslr  •  23 Mai 2014, 10:42
Postat de supereduardo10 pe 23 Mai 2014, 09:23

bahh olighofrrenule...voi va faceti de ras in europa sunteti cea mai proasta echipa din UCL si nimeni nu va detroneaza. Banii ciorditi vin din blaturile oridinare din campionat. 2 Mizeria ta de echipa a incasat zeci de milioane de euro pe nemerit facand tara asta de ras . Cu banii aia aveti macar bun simti si faceti o echipa s a nu rada europa de noi, insa banii se duc pe spagi ca la mai toate echipele campioane. Asa ca taci in cojocul tau de oeie behhaita ca habar nu ai ce vorbesti, sunteti condusi de toti parnaiasi in fapt echipa voastra asta extraordinara se numeste FCParnaia. Fotbalul este in faliment din cauza mafiei

iote si epitomul galeriei antisapun: semi-doct, agramat si orbit de ura. i se desfiinteaza lepra de echipa si lui ii arde de steaua...

neludum
neludum  •  23 Mai 2014, 10:23
Postat de bridges pe 23 Mai 2014, 08:56

Toti conducatorii de club si asazisii finantatori vor sa-si ascunda lipsa de implicare si diletantismul acuzandu-l violent pe cel care acorda licentele,pe Duru.Vezi Doamne de ce unei echipe sau alteia i s-a dat in trecut.Pai atunci sa nu mai plateasca nimeni datoriile la Stat si sa nu-si mai plateasca nimeni jucatorii si angajatii pentru ca in trecut U Cluj a fost iertata de UEFA ! Ca de ce "sa se judece cu dubla masura" ?

Comentariul tău... nelu > Gabriel Calin • peste câteva secunde Cine a retrogadat-o pe Rapid ?N-am avut anul trecut Chiajna- Rapid ,meci de baraj .Si ne-am facut de ras ! Rapidul a fost mereu ajutata ,dar stii cum este ,ii dai omului de 10 ori si nu-i dai odata .... Oricum, de vina a fost Copos care a lasat atatea datorii si apoi le-a ascuns,iar acum acest neica nimeni care si-a facut reclama pe spatele Rapidului ! Nu-i pronunt numele sa nu-i mai fac si eu publicitate !!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează