FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Anunț-surpriză al lui Dragomir: "Lupescu se va vedea cu Becali" + Atac dur: "Burleanu e o nulitate absolută"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 17:48

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, e convins că Ionuț Lupescu se va întâlni cu Gigi Becali pentru a pune la punct un plan pentru alegerile FRF din 18 aprilie. Dragomir continuă seria atacurilor la adresa lui Răzvan Burleanu. 

"L-am rugat pe Gigi Becali să se vadă cu Ionuț Lupescu. Se vor întâlni sigur, dacă nu s-au întâlnit până acum. Se va mai vedea cu încă 30-40 de conducători. Dacă nu-i pun stop câțiva oameni politici, n-are rival! El e la kilometrul 500 față de Burleanu.

Cine crede că Becali nu este influent, înseamnă că e tâmpit! Și eu dacă aș concura cu cineva mâine, la Hagi și la Becali m-aș duce prima dată. Dacă va concura Lupescu, o lasă moale toți oamenii politici.

Eu îl apreciez pe Lupescu, deși m-am certat cu el. Cu Burleanu nu m-am certat niciodată, dar e o nulitate absolută în fotbal", a zis Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  08 Februarie 2018, 12:09

Pana cand Dragomir mai da declaratii?

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Februarie 2018, 12:08
Postat de sakamoto pe 07 Februarie 2018, 20:14

Militzica are dreptate:Burleanu este o nulitate absoluta. Nu stie sa faca bani din fotbal si nu va sti niciodata. Avere de 60 -80 milioane de euro, face numai un om foarte capabil. Ca zis-a bine Ludovic al 15-lea:dupa mine potopul!Hai Romania!

Ai dreptate de nen-to tau ni se trage si noua. Datorita abuzurilor sale , a vietii desfranate ,francezii au inceput sa urasca monarhia. Imediat dupa moartea sa s-a creat prima republica europeana. Napoleon a dat-o inapoi ,dar la scurta perioada dupa aceea in Franta s-a instaurat Republica imbratisata de propaganda marxista. Pe baza urii de clasa. Asa ca n-ai dat cel mai bun exemplu. daca tu admiri smecherii ce ajung la bani indiferent de mijloace si parcursuri ( o mica puscarie ici colo) e treaba ta. Traiesti tu mai bine admirand pe unul care fura bani?

pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  08 Februarie 2018, 06:10

Dragomir e un bosorog expirat care face ce a făcut toată viața: MINTE!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează