FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 18 DECEMBRIE, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Anunțul care dinamitează derby-ul » Fanii dinamoviști pregătesc un nou moment magic pentru meciul cu FCSB: "Va fi ceva nemaivăzut în România"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 21:17

Alexandru David, președintele celor de la Dinamo, a anunțat în această seară că fanii dinamoviști pregătesc o coregrafie nemaivăzută în România la derby-ul cu FCSB de duminică. 

"Sunt sigur că fanii dinamoviștii vor specula momentul bun prin care trecem și vor veni în număr mare la stadion. Am înțeles că va fi ceva nemaivăzut, vor fi multe surprize plăcute pentru fani.

Vor fi lucruri nemaivăzute la meciul de sâmbătă, să sperăm că vom doborî audiențele și vor veni peste 30.000 de fani", a declarat Alexandru David, la TV Digi Sport.

15.000 de bileteau cumpărat dinamoviștii pentru acest meci, potrivit informațiilor GSP.ro

Dinamoviștii își pot achiziționa bilete online pentru duelul cu FCSB de AICI

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB va avea loc duminică, 18 februarie, de la ora 20:45. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Dig Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
caminero
caminero  •  15 Februarie 2018, 11:48
Postat de Radulescu Horatiu pe 15 Februarie 2018, 07:48

Calificarea lui Dinamo în play off este doar ceva de domeniul magiei.Realitatea în schimb,arată doar o participare probabilă în play out.

Horațiu? tu ești Horace, mă? cheamă-l și pe prietenul tău Jasper, să reîntregiți cuplul de papagali lînoși din 101 Dalmațieni.

suzana2a
suzana2a  •  15 Februarie 2018, 11:13

Frustrarile fcsbiste sunt plenare!

suzana2a
suzana2a  •  15 Februarie 2018, 11:12

fcsbistii doar asista! PCH e actorul principal ! Coregrafiile lor au fost mereu stralucitoare!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează