FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - VIITORUL

Anunțul CATEGORIC al lui Hagi care dinamitează meciul decisiv cu CFR Cluj!

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 09:00

Gică Hagi şi ceilalţi oameni importanţi de la clubul din Ovidiu anunţă că Viitorul va juca la fel cum a făcut-o CFR în ultima etapă a sezonului trecut, când clujenii au produs un meci foarte bun şi au pus în pericol titlul pentru trupa lui Gică.

Gică Hagi e prieten cu Dan Petrescu, numai că CFR Cluj a încercat anul trecut să facă absolut orice pentru a o împiedica pe Viitorul să ia titlul de campioană. În ultima etapă a sezonului precedent, situaţia era fix inversă faţă de cea de acum. Se juca Viitorul - CFR, iar gazdele aveau nevoie de succes pentru a nu pierde primul loc. Ardelenii au mers la Ovidiu şi au jucat ca şi cum meciul ar fi avut miză mare pentru ei, au ratat două situaţii mari prin Omrani, ambele la scorul de 0-0.

Acum, cei mai importanţi oameni de la Viitorul, antrenorul şi omul numărul 1 din conducere, anunţă şi public ceea ce transmiseseră şi în interiorul Academiei: "Mergem să jucăm, să le plătim cu aceeaşi monedă". Mai întâi a spus-o directorul general, Cristi Bivolaru: "Cum vom juca la Cluj? Păi, o să mergem să-i chinuim, aşa cum au procedat şi ei".

Inclusiv Hagi a avut o reacţie asemănătoare, imediat după succesul cu Poli Iaşi, scor 1-0. "La Cluj ne vom duce să jucăm. Vom juca aşa cum au jucat şi ei anul trecut", a declarat Hagi.

12 ani au fost colegi la naţională Hagi şi Petrescu, 1989-2000, perioadă în care au jucat împreună la două Mondiale şi două Europene

Greu de ucis în Gruia

De când clubul lui Hagi a promovat în prima ligă, palmaresul în privinţa partidelor disputate pe terenul CFR-ului e unul care arată bine pentru campioana din 2017. S-au jucat 7 meciuri în Gruia, e egalitate aproape perfectă: 3 victorii de fiecare parte, un egal, iar golaverajul e 7-6 în favoarea clujenilor.

Data Meciul
octombrie 2012 CFR - Viitorul 0-1
august 2013 CFR - Viitorul 2-1
martie 2015 CFR - Viitorul 1-2
octombrie 2015 CFR - Viitorul 1-2
martie 2017 CFR - Viitorul 1-0
aprilie 2017 CFR - Viitorul 0-0
iulie 2017 CFR - Viitorul 2-0

Nu mai poate juca la două capete

Prin decizia de a muta Poli Iași - U Craiova, de vineri, în aceeași zi, duminică, și la aceeași oră, 20:45, cu partidele care vor decide campioana, respectiv CFR - Viitorul și FCSB - Astra, LPF îl obligă practic pe Hagi să folosească la Cluj prima garnitură.

Potrivit directorului general al constănțenilor, Cristi Bivolaru, antrenorul Viitorului era tentat să-i trimită pe Băluță, Mățan și Drăguș, ultimii doi dacă vor fi recuperați, la echipa U19, care sâmbătă dispută returul cu CFR din semifinalele Ligii Elitelor.

Dar, mai spunea Bivolaru, decizia urma să se ia și în funcție de rezultatul partidei de la Iași: "Vedem ce face și Craiova, iar apoi vom ști, înaintea meciului cu CFR, dacă vom fi în fața Craiovei sau nu. Oricum, ne dorim să terminăm neapărat campionatul în fața Astrei, ca să nu ne mai intereseze ce se va întâmpla cu ei la TAS. Ar fi bine să fim pe 3, e cu atât mai bine fiindcă am începe mai târziu tururile preliminare".

Însă în noile condiții, mai ales că și juniorii U19 au câștigat turul cu CFR la un scor comfortabil, 4-1, e de așteptat ca Hagi să-i păstreze pe Băluță, Mățan și Drăguș la prima echipă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (100)
ray51
ray51  •  17 Mai 2018, 19:29
Postat de andy_2008 pe 17 Mai 2018, 08:01

Poate Hagi isi respecta titlul de rege si o sa joace corect cu Cfr cu toate ca anul trecut si Craiova si Cfr nu au jucat corect cu Viitorul.

In aceasta situatie critica pt FCSB, Hagi a devenit rege si pt d-ta?

860474370654943
Luter King  •  17 Mai 2018, 09:55

vrajala de doi bani zisa de ;regele; sa nu zica finul ca se v-a da dupa gard. gigi plateste prin mizeria ce o arunca in spatiul public .

valiza.epo
valiza.epo  •  17 Mai 2018, 08:24

Oho!!! Daca Hagi spune ca va juca la Cluj asa cum a facut-o CFR in ultima etapa din campionatul trecut e clar!! CFR poate sa puna sampania la rece!!! Oricum, CFR este net superioara Viitorului si numai un Hategan, Tudor sau Avram i-ar putea impiedica sa castige. Stie toata lumea unde sunt legitimati acei fluierasi!

Vezi toate comentariile (100)
Comentează