FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Anunțul conducerii lui Espanyol despre Ivan și Arlauskis » Care e situația celor doi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 20:35

Espanyol a reușit să-l cumpere pe Oscar Duarte, iar Costel Gâlcă speră ca în scurt timp să rezolve și transferul lui Giedrius Arlauskis.

Pentru ca acest lucru să se întîmple trebuie ca italianul Francesco Bardi să plece la Frosinone.

"Dacă totul e ok, azi cred că se oficializează plecarea lui Bardi la Frosinone. Oscar Duarte e deja luat. Discutăm cu Arlauskis și sperăm să rezolvăm azi transferul lui. El va fi înlocuitorul lui Bardi. Va veni sub formă de împrumut de la Watford pînă pe 30 iunie.

Discutăm și cu Andrei Ivan, dar avem și alte opțiuni", a zis Ramon Robert, președintele lui Espanyol pentru MundoDeportivo.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (7)
386635174879398
Alexandru Chis  •  28 Ianuarie 2016, 08:24

A inteles CSU Craiova si Ivan(dar mai ales tata lui Ivan, intoxicat de cit este ridicat in slavi fiul sau) ce se ascunde in spatele frazei "Discutam si cu Ivan, dar avem si alte optiuni"? Daca nu, sa o treducem in olteneasca: "Vise, dragilor, vise!".

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  28 Ianuarie 2016, 02:28

Si uite asa un alt antrenor roman isi sapa singur groapa. Din nefericire pentru ei, odata ajunsi in strainatate, nu se pot lepada de jucatorii romani. Ei chiar nu vad ca cei mai buni de pe la noi ajunsi afara nu fac fata si in cateva luni sunt 'out' cu tot cu antrenorul care i-a propus? Treaba lui, dar nu-l vad pe Galca mult timp la Espanyol.

116269825405300
Dan Mihai  •  28 Ianuarie 2016, 01:25

,,avem si alte optiuni,,..e clar ca nu prea ii intereseaza un atacant care in 20 de meciuri in ,,super,, campionatul romaniei a marcat de 4 ori...problema la ivan e ca olgutza l-ar da f ieftin,dar 50% merg la sporting pitesti,clubul care l-a format

Vezi toate comentariile (7)
Comentează