FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunțul din toiul nopții făcut de Mihai Stoica! "E mai important ca orice" » Atenționare pentru rivale + detalii despre fazele controversate

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 09:12

Mihai Stoica e foarte încântat după victoria Stelei de la Ovidiu, scor 3-1 și acum e convins că echipa condusă de Laurențiu Reghecampf se bate cu șanse reale la titlu. 

Fostul manager general al campioanei recunoaște că a fost henț la golul lui Adi Popa, însă nu are nici o îndoială la faza penalty-ului la Nicușor Stanciu. 

"A fost penalty clar la Stanciu, nu se poate nega evidenta. A fost hent la Popa, dupa un carambol imposibil de reperat intre doi adversari, am fi ipocriti sa nu recunoastem.

Am obtinut o victorie in cea mai dificila partida de pana acum in play-off. Vom avea un meci complicat peste 10 zile la Turnu Severin impotriva unei echipe cu o organizare foarte buna.

Dar, mai important ca orice, AM REINTRAT IN CARTI!", a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe Facebook în toiul nopții. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (96)
139047319822119
Unul Necunoscut  •  21 Martie 2016, 00:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua024
steaua024  •  20 Martie 2016, 23:35

In privinta faultului la Stanciu, pentru toti care se indoiesc (inclusiv comentatorii de la emisiunea de dupa partida !?!?!) le pun urmatoarea intrebare? Daca evenimentul se petrecea pe teren (oriunde in afara de careu) intrarea fundasului era fault? Sunt convins 100% ca orice arbitru dadea fault si lovitura de pedeapsa !! Aici a fost fault in careu ! Asadar...corect penalty !

steaua024
steaua024  •  20 Martie 2016, 23:23

@chris_bu67 zice ......"Ad. Popa a desprins-o pe f.c.s.p. la 2-0 după ce și-a potrivit balonul cu mâna în drum spre gol: henț clar, indiscutabil, fără dubii! Culmea, deși el trebuia să vadă cel mai bine faza, fiind excelent plasat, cu fața la minge, Rusandu n-a intervenit!"..... Este adevarat a fost hent, insa e jumatate de adevar. Cealalta jumatate de adevar este faptul ca mingea a fost atinsa EVIDENT mai intai de un aparator al gazdelor si apoi de Popa. Daca e sa fim corecti trebuia fluierata MAI INTAI aceasta infractiune. Deci corect este ca a fost inscris un gol dupa 2 henturi succesive. Punct !

Vezi toate comentariile (96)
Comentează