FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Apariție-surpriză la antrenamentul de azi al Astrei » Jucătorii l-au întâmpinat cu miștouri

Foto: Facebook Astra Giurgiu
Foto: Facebook Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 17:18

În absența suspendatului Șumudică, antrenamentul de miercuri al Astrei a fost condus de secunzii Cristian Petre și Bogdan Andone.

Pagina de Facebook a Astrei informează că la ședința de pregătire a giurgiuvenilor și-a făcut apariția și Constantin Budescu, care se află pentru câteva zile în România, după ce a terminat cantonamentul din Spania cu echipa chineză Dalian Yifang.

La Astra era "Sărmăluță", la chinezi e "Bob de orez"

Cel mai surprinzător lucru a fost faptul că fostul căpitan al giurgiuvenilor a slăbit 5-6 kilograme, semn că la chinezi nu prea merge să alergi cu "cărămizi în buzunare", ca în Liga 1, motiv pentru coechipieri să-l întâmpine cu câteva miștouri pe Budescu. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
stelistdemic01
stelistdemic01  •  02 Martie 2016, 19:51
Postat de lucianfocus pe 02 Martie 2016, 18:07

Il vrei la fc gazde pitești?

o vrem doar pe tanti din poza care banuim ca te inspira la baie cind ai vise erotice cu fcsp.

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Martie 2016, 18:43

gesepistii nu se lasa, o tin pe a lor...antrenamentul a fost condus de ...simulator :) deoarece mai are o cale de atac , la apel,,,

lucianfocus
lucianfocus  •  02 Martie 2016, 18:07

Il vrei la fc gazde pitești?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează