FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Aproape de demisie! Un oficial al campioanei, deranjat de declarațiile lui Reghe: "S-ar putea să plec de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 17:19

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, s-a arătat deranjat de o declarație lui Reghecampf în care îi cerea eroului de la Sevilla să nu mai vorbească despre echipă.

"Singurul care-mi poate spune să nu mai vorbesc este domnul Becali. Dacă acest lucru se va întîmpla, s-ar putea să plec de la Steaua. Eu nu sînt lăudărosul de la Steaua, eu sînt președintele de imagine.

Nu știu dacă i-a susținut cineva cum i-am susținut eu pe Niță și Cojocaru. În momentul în care greșesc, spun ceea ce cred. Voi avea cu siguranță o discuție cu Reghecampf și vreau să am o poziție tranșantă. M-a deranjat puţin declaraţia lui Reghe.", a spus Duckadam la Digi Sport.

Totul a început după ce Duckadam a afirmat că Niță și Cojocaru au greșit la golurile din meciul cu Ludogoreț, scor 0-3. Reghecampf i-a răspuns apoi președintelui de imagine într-o conferință de presă (Detalii AICI).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
portardelegenda
portardelegenda  •  07 Februarie 2016, 09:17

Domnule Duckadamm , dumneta nu ai priceput niciodata care e rolul dumitale in piesa asta . pai ai gresit cand il sustineai pe Cojocaru, mai mult decat trebuia , la fel cum ai gresit si cand criticai portarii in public in loc sa le dai un ragaz sa-si revina baietii din oboseala de cantonament . Daca nu te duce bibilica ti-o meriti cu varf si indesat si chiar daca uneori e antipatic Reghe are perfecta dreptate aici.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  06 Februarie 2016, 20:58

Domnule Duckadam, dupa ce te transformi in vierme, nu te mai plange ca toti cocalarii te calca in picioare... prietenii stiu de ce ;)

bvd_magheru
bvd_magheru  •  06 Februarie 2016, 20:47
Postat de nebraska pe 06 Februarie 2016, 18:47

Sau in padurea baneasa ***

Padurea Baneasa exista cind eram eu copil . Acum o parte din ea e formata din copaci de beton plus custile de la gradina zoologica.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează