FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Arbitrii au dat teste la -5 grade

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

În această dimineaţă arbitrii şi asistenţii din lotul A au dat testul Cooper pe o temperatură de minus 5 grade. Aceştia au alergat o distanţă de 2.700 de metri în 12 minute. Cei care nu au participat la această testare au fost "centralii" Alexandru Deaconu, Cristi Balaj şi Augustus Constantin, fiindcă cei trei au dat testele la începutul anului la cursurile UEFA.

Chiar dacă Alexandru Tudor a dat testele la cursurile UEFA, "centralul' bucureştean a participat şi azi la testarea CCA. 

După amiază, arbitrii au programată o analiză a primelor trei etape ale returului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  10 Martie 2010, 15:52

Insfarsit a dat si Augustus Constantin testele fizice (ce minune !).Dar dupa cum arbitreaza nu se vede vreun progres .E bine ca mafia merge mai departe in arbitrajul nostru chiar si fara Avram.Oare cand vom vedea in direct (la TV) aceste teste fizice? Sa vedeti atunci distractie !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează