FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ardelenii o amenință pe FCSB: "Vom depune memoriu" + Cât ar trebui să plătească Becali pe Omrani, prezența lui Alex Ioniță la Cluj și subiectul Nistor la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 20:16

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a lămurit situația contractuală a atacantului francez Billel Omrani (24 de ani). 

Oficialul ardelenilor îi amenință pe cei de la FCSB că va depune memoriu dacă roș-albaștrii mai vorbesc cu atacantul. Totuși, Mara susține că, dacă va plăti clauza de reziliere "de peste un milion de euro", FCSB îl poate transfera.

" Omrani are contract cu CFR până în 30 iunie 2019. El probabil e influențat de impresarul său, deși în contractul pe care l-a semnat cu noi e stipulat că niciun impresar n-a asistat la semnarea contractului.

Omrani știa foarte bine ce a semnat, dar acest impresar l-a influențat într-un anumit fel. Am vorbit azi și cu Omrani și i-am explicat foarte clar. Eu nici nu știu dacă acela e impresarul jucătorului, pentru că el când a semnat cu noi nu avea impresar.

Noi vom arăta la Ligă și la Federație că are contract cu noi până în 2019. Dacă-și dorește neapărat să plece, trebuie să se plătească acea clauză de reziliere. Nu vă pot spune cât e clauza, dar e de peste un milion de euro. Nu e normal să fie contactați jucătorii noștri care sunt sub contract. Există o posibilitate să facem memoriu, să mergem la comisii", a declarat Mara la TV Digi Sport.

...despre eventualul transfer al lui Alex Ioniță la CFR: "Alex a fost azi la Cluj? Noi n-avem nicio legătură cu acest lucru. Noi suntem la București. Toată lumea e în vacanță, la birouri nu mai e nimeni. Poate Alex s-a dus în vacanță acolo. Dacă-l vom dori pe jucător, îi vom contacta pe oficialii Astrei. El e un jucător interesant. Încă n-am discutat nimic cu cei de la Astra, așteptăm un răspuns de la Dan (n.r. Petrescu) pentru că a fost și el plecat vreo două zile. Dacă Dan ne dă acceptul, vom face mișcările care se cuvin".

...despre transferul lui Nistor la Dinamo: "Dacă-l dorește cineva pe Nistor trebuie să plătească. Până acum n-a fost nicio ofertă de la niciun club. El e jucătorul nostru".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
mgexpert
mgexpert  •  22 Decembrie 2017, 17:17

..Omrani va fi noul Tade pentru Steaua.. Nu merită luat, aşa cum nici Morais nu a meritat..

martipan1
martipan1  •  22 Decembrie 2017, 14:26

daca nu e mara impresarul lui sigur va pleca,se stie cine nu semneaza cu el si bilasco out de la echipa!!In orice caz au castigat bine la CFR cu vreo 20 de jucatori transferati ,ce mai conteaza ca unii din ei nu joaca deloc .

854605894625108
Silviu Apostol  •  22 Decembrie 2017, 14:16

O vorbarie inutila ! Becali a vorbit cu impresarul , nu cu jucatorul ! Ce spune Mara e o aiureala ! Problema ar fi daca ce spune Omrani ( ca are contract pana in vara lui 2018) e adevarat si nu ceea ce spune Muresan (vara lui 2019) !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează