FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 3-2

VIDEO + FOTO Inundație în tribunele Arenei Naționale în timpul meciului FCSB - Chindia » Imaginile falimentului de la cel mai mare și mai scump stadion din țară

Arena Națională, inundată/ foto Vlad Nedelea (GSP) +11   FOTO
Arena Națională, inundată/ foto Vlad Nedelea (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 15 august 2022 14:01 / Actualizat luni, 15 august 2022 14:37

Arena Națională, stadionul pe care s-a jucat FCSB - Chindia 3-2, a avut de suferit în urma ploii torențiale care s-a abătut duminică seară asupra Capitalei.

Cel mai mare stadion din țară a fost inundat în urma furtunii din București, chiar în timp ce FCSB și Chindia jucat într-un meci din etapa #5 din Liga 1.

Arena Națională, inundată la FCSB - Chindia

Arena Națională, stadion cu 55.634 și „casa echipei naționale”, a fost serios afectată de ploaia de duminică seară din București. În timp ce jucătorii de la FCSB și Chindia se aflau pe teren, acoperișul arenei n-a fost tras. Gazeta a scris recent despre problemele de la acoperișul arenei. Dar apa a pătruns și în zonele acoperite ale tribunelor.

+7 FOTO

Pe culoarul de intrare în zona scaunelor s-au format bălți, apa ajungând chiar în locul în care ar fi trebuit să fie suporterii.

Florin Bratu, OUT de la naționala U21 » Prima reacție a antrenorului + Cine e favorit să-l înlocuiască
ROMÂNIA U21
Florin Bratu, OUT de la naționala U21 » Prima reacție a antrenorului + Cine e favorit să-l înlocuiască

Acoperișul Arenei Naționale, în pericol de prăbușire

Acoperișul retractabil de 20 de milioane de euro al Arenei Naționale nu a mai fost folosit din decembrie 2020, atunci când sistemul electromecanic special al acestuia s-a blocat

În decembrie 2020, o echipă de la Primărie a mers în inspecţie la stadion, după ce reprezentanţii companiei care a montat acoperişul retractabil au întocmit un raport însoţit de fotografii care arată că acesta prezintă un mare risc de prăbuşire! Fiindcă nu a fost închis atunci când a nins în Bucureşti şi greutatea zăpezii i-ar fi afectat structura.

Acela a fost momentul când s-a dat „interzis” la folosirea acoperișului.

235 de milioane de euroa costat construcția Arenei Naționale

Citește și alte știri din Liga 1: 

„E jucător de pluton!” » Dumitru Dragomir nu s-a abținut, după victoria încâlcită a FCSB-ului: „E haos acolo”

Transfer de urgență la FCSB » Roș-albaștrii aduc un atacant înaintea play-off-ului din Conference League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
istet10
istet10  •  15 August 2022, 19:43
Postat de emil1986 pe 15 August 2022, 14:39

La mintea PSD-eilor, tot Nicusoar Dan ar fi de vina, nocidecum condamnatul PSD-ist Sorin Oprescu.

Pai Nicusor Dan este actualul primar care are obligatia intretinerii. Pe de alta parte, Oprescu sau primaria condusa de el a receptionat stadionul? Este in proprietatea Primariei, dar aceasta a finantat in totalitate lucrarea? Verifica.

istet10
istet10  •  15 August 2022, 19:36
Postat de brentford pe 15 August 2022, 14:50

"acesta prezintă un mare risc de prăbuşire! Fiindcă nu a fost închis atunci când a nins în Bucureşti şi greutatea zăpezii i-ar fi afectat structura." Banuiesc ca nu a fost nimeni tras la raspundere iar toti ridica din umeri acum. :))))

Sti care ar putea fi o chestie : sa nu existe persoana cu aceasta obligatie. Ai idee cate bunuri sunt vandalizate si nu exista vinovati, pt ca nu exista personal care sa raspunda de paza acestora?

istet10
istet10  •  15 August 2022, 19:32
Postat de gimiskutze pe 15 August 2022, 15:43

io nu pricep: "Fiindcă nu a fost închis atunci când a nins în Bucureşti şi greutatea zăpezii i-ar fi afectat structura" - daca nu a fost inchis, nu a avut greutate zapada pe acoperis. E cumva pe dos cauza. E vreun inginer pe aici sa imi explice?

Posibil ca in pozitia retras sa fi aparut deformatii din cauza zapezii.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează