FOTBAL  »  LIGA 1  »  ARENA NAȚIONALĂ

Arena Națională, subiect pentru oficialii UEFA: "Dacă Arena nu e un stadion bun, atunci pe niciun stadion din România nu se poate juca fotbal"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 18:48

Ionuț Lupescu, directorul tehnic al Comisiei de Antrenori de la UEFA, consideră că Arena Națională nu reprezintă un risc pentru spectatori și critică decizia ISU.

"Mi se pare ridicol să compari un club de noapte cu un stadion de fotbal. În ultimii patru ani, cred că un milion de oameni s-au perindat pe Arena Naţională, iar acei oameni ar trebui să dea în judecată ISU, pentru că le-a pus vieţile în pericol. Şi unde vom ajunge atunci?

Dacă Arena Naţională nu e un stadion bun, atunci pe niciun stadion din România nu se poate juca fotbal. Am fost pe Dinamo şi arată deplorabil. La fel Steaua, care joacă la Piteşti pe un stadion deplorabil. Deci, dacă Arena Naţională, care a găzduit deja destule evenimente, nu e bună, atunci niciun stadion din România nu e bun", a spus Lupescu la Digisport.

Playtech: GATA! Vestea momentului dată de Valeriu Gheorghiță! Totul e clar de acum


Comentarii (2)
borat101
borat101  •  02 Martie 2016, 21:01

Sa vina ISU-ul din Germania si sa il aprobe, pentru ca aia au acelasi stadion.

khal_37
khal_37  •  02 Martie 2016, 20:32

Si atunci de ce statul sa arunce cu bani pe fereastra sa le faca stadioane noi: 1. unei echipe falimentare(rapid) 2. ministerului de interne (ca sa plateasca 2700 de euro pe luna dinamo pe un stadion care costa 55 de miloane de euro?), 3. armatei( ca sa aiba unde sa joace cine, ca pandurilor le face statul alt stadion nou nout!), sa ceara armata chirie Stelei de 1 milion de euro pe an ca stadionul este nou, stim cu totii ca si atunci cand Becali a investit cca 30 de milioane in Ghencea tot atata platea chirie, craiolgutei csu, care se zbate in play out si risca sa retrogradeze sau sa intre in insolventa daca nu cumva si este(alti 55 de milioane de euro alocat di ponta de la guvernul ROMANIEI ca sa aiba prazarii stadion de 5 stele?)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează