FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FIORENTINA, MARŢI, 21.45

Argăseală: "Jucătorii nu se gîndesc decît la meciul cu Fiorentina"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a spus că nu ştie nimic despre conflictul lui Gigi Becali cu generalii de la Clubul Sportiv Steaua şi nu se gîndeşte decît la meciul de miercuri cu Fiorentina, partidă care ar putea aduce calificarea în Cupa UEFA.

"Nu ştiu despre ce este vorba, am citit şi eu de prin ziare ce s-a întîmplat. Momentan ne pregatim pentru meciul cu Fiorentina. Sperăm să nu plouă la meciul de miercuri pentru că dupa meciul "şcoală" terenul a devenit puţin impracticabil, şi dacă plouă ne va fi mult mai greu".

Argăseală a dezvăluit şi problemele din lotul roş-albaştrilor pentru meciul din Liga Cmapionilor: "Kapetanos este o problema nerezolvată, Ogăraru nu este apt 100%  iar Arturo nu poate intra pe gazon" a spus Argăseală pentru Sport Total FM.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  08 Decembrie 2008, 19:24

cine nu stie romaneste? Argaseala, TotalFM sau redactorul ziarului ??? Jucatorii se gandesc decat la meciul cu Fiorentina > este corect. negatiile astea sunt atat de grele pt voi....

 •  08 Decembrie 2008, 17:58

E total gresit mai sluga de oier. Fotbalistii stelei se gandesc doar la infrangerea severa in fata fiorentinei,iar tu te gandesti ca ti se apropie funia de par.

 •  08 Decembrie 2008, 17:57

modificati si voi, ca meciul se joaca miercuri si bagati lumea in ceata

Vezi toate comentariile (3)
Comentează