FOTBAL  »  LIGA 1  »  SCANDAL LA STEAUA

Argăseală: "Nu ştiu dacă Bergodi s-a înţeles cu Ivanovici, dar i-a picat excelent înregistrarea" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2009 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală. infirmă faptul că pe înregistrarea prezentată la Fanatik ar fi vocea unui jucător al grupării din Ghencea şi lasă să se înţeleagă că în spatele acestor dezvăluiri ar putea sta chiar fostul antrenor Cristiano Bergodi.

"Se va dovedi că înregistrarea e falsă, e un lucru care nu există, dar care face foarte mult rău Stelei. Jucătorii sînt curioşi să afle adevărul, de aceea au făcut şi acea plîngere împotriva realizatorului emisiunii Fanatik.

Nu ştiu dacă Bergodi s-a înţeles cu Ivanovici, dar i-a picat bine această înregistrare. Dacă îmi aduc bine aminte, patronul a povestit exact ce s-a întîmplat în vestiar, restul sînt poveşti! Ştiţi cum s-a întîmplat cu accidentările lui Ghionea şi Tătăruşanu? Baciu a deschis uşa, l-a lovit pe Ghionea cu ea în cap, geamul s-a spart şi l-a lovit pe Tătăruşanu, aflat de cealaltă parte a ei", a spus Argăseală la sportro.

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (15)
 •  23 Septembrie 2009, 13:04

Argaseala ar trebui sa-si brevet international pt usa asta cu trei fetze :D "Baciu a deschis uşa, l-a lovit pe Ghionea cu ea în cap, geamul s-a spart şi l-a lovit pe Tătăruşanu, aflat de cealaltă parte a ei"

 •  22 Septembrie 2009, 19:53

Tu de ce nu taci ,mai pupaciosule! Poti tu sa ai pareri personale? Fa pasul in spate si ascunde-te,macar o perioada de timp. Nu-ti face probleme ,nu scapi nici tu! Vei disparea odata cu ciobanul analfabet! DISPARETI ODATA?!

 •  22 Septembrie 2009, 19:28

si cu jucatorul fantoma si fara,si cu ivanovici si fara, situatia de la Steaua ramane aceeasi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează