FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Argăseală: "Să batem cu 3-0 la Cluj ar însemna un accident"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

 Preşedintele Stelei îşi contrazice patronul şi spune că nu speră la un succes categoric al roş-albaştrilor.

"Să batem noi cu 3-0 ar însemna un accident. Totuşi, nu cred că vom pierde în această seară. Va fi un meci greu, putem să cîştigăm. Stoichiţă nu va pleca de la echipă indiferent de acest rezultat, nu se pune problema", a declarat Valeriu Argăseală.

"Cît să le mai meargă şmecheriile celor de la CFR în fotbalul românesc? Îi batem duminică seara cu 3-0 şi luăm campionatul"
Gigi Becali, patron Steaua

"Vrem să batem Steaua pentru că vrem să ne distanţăm de urmăritoare încă din startul returului ca să punem capăt repede luptei pentru titlu"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  28 Februarie 2010, 19:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vinde

 •  28 Februarie 2010, 18:11

Doamne , cred ca asta e cel mai prost presedinte din istoria Stelei , si cred ca unu din cei mai prosti oameni din fotbalu' romanesc , bine e de inteles la ce patron are Steaua ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează