FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - RAPID, VINERI, 21:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Argăseală: "Sper ca meciul cu Rapid să fie diferit de derby-ul cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2009 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, şi-ar dori ca derby-ul cu Rapid să fie mai disputat decât cel cu Dinamo, despre care susţine că a fost marcat de presiune.

"Sper ca meciul cu Rapid să fie altfel, să fie diferit de precedentul derby. Mulţi au spus că Steaua - Dinamo nu a fost un meci spectaculos, dar asta s-a întâmplat şi din cauza situaţiei actuale a clubului. S-a jucat prudent, pentru că a contat mai mult rezultatul decât spectacolul. Important e ca noi să câştigăm restul meciurilor", a spus Valeriu Argăseală.

Sursă: NewsIn

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a spus ADEVĂRUL! Prima reacție despre divorțul de Reghecampf


Comentarii (6)
 •  11 Mai 2009, 20:49

doresc adresa lui argaseala ,este un adevarat barbat

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Mai 2009, 20:19

sper sa fie diferit. sa bata rapidul de control sa vezi atunci cum vine febra peste voi. va urcati pe pereti pana la final de campionat ;))

 •  11 Mai 2009, 19:58

Si eu sper ca steaua sa joace fotbal nu sa fenteze fotbalul.si Dayro sper sa stea pe tusa nu merita sa joace muierea aia.si-a batut joc de toate loviturile libere cu dinamo.rusine sa stea pe tusa.si jucatorii stelei sa baga in cap idea asta ca un meci se castica in 11.sa pasese mai repede si sa nu fie egoisti individualisti etc.sa nu mai joace tot in lateral si inapoi.hai steaua.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează