FOTBAL  »  Superliga  »  COPA AMERICA

Argentina a facut instructie si cu Columbia

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2007 00:00

Dupa 4-1 cu Statele Unite in etapa de debut a Copei America, Argentina a reusit din nou patru goluri insa de aceasta data a invins cu 4-2 Columbia in runda a doua a Grupei C.

Argentinienii au inceput din nou mai greu si au permis adversarilor sa deschida scorul, gol Edixon Perea, insa Crespo, din penalty, si Riquelme, de doua ori, au dus scorul la 3-1 pentru echipa lui Alfio Basile inca dinainte de pauza.

In partea a doua, Castrillon a redus din diferenta pentru columbieni dar minune nu s-a realizat caci Diego Milito si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor stabilind scorul final, Argentina - Columbia 4-2.

In celalalt joc din grupa, Paraguay s-a impus cu 3-1 in ceea ce pare a fi echipa a doua a Statelor Unite, goluri Barreto, Cardoso si Cabanas, respectiv Clark.

Copa America continua cu meciurile din ultima etapa a Grupei A, Peru - Bolivia si Venezuela - Uruguay.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează