FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Un campion din Liga 1, mesaj incredibil: „E greu să le explici proștilor cum e în România!”

Arlauskis e din nou campion în Liga 1 +30   FOTO
Arlauskis e din nou campion în Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 08:55 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 10:34

Lituanianul Giedrius Arlauskis (32 de ani) va pleca de la CFR Cluj, urmând să semneze cu Al Shabab, din Arabia Saudită, dar spune că ar vrea să își termine cariera în România.

Portarul lui CFR Cluj, decisiv pentru echipa lui Dan Petrescu, a vorbit în termeni laudativi despre România și i-a criticat pe cei care o desconsideră.

„Eu aș vrea să mă retrag acolo unde am început fotbalul, adică în România. Nu știu la ce club, dar aici m-am simțit fotbalist. Pentru mine e a doua casă. Am trăit aici cele mai frumoase momente!  Am cinci campionate câștigate. Îmi trebuie jumătate de zi ca să vorbesc despre ce simt eu pentru România”, a declarat Arlauskis la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

După ce moderatorul Radu Naum a rămas surprins de cuvintele frumoase spune de Arlauskis despre România, remarcând faptul că mulți o critică, portarul a avut o reacție dură. „E greu să le explici proștilor cum este România!”.

Arla a venit prima dată în România în 2008, la Unirea Urziceni, și a plecat după doi ani. A revenit în 2014 pentru un sezon, la FCSB, iar din 2017 a apărat la CFR Cluj. A mai jucat la Dziugas, Siaulai, Rubin Kazan, Watford și Espanyol.

FOTO. Imagini de la bucuria lui CFR Cluj

+26 FOTO

VIDEO. CFR Cluj a sărbătorit victoria în autocar

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Arlauskis show: „Cea mai slabă petrecere! În afară de beție nu mai știu nimic” + detalii inedite despre Petrescu

Arlauskis, reacție incredibilă despre transferul lui Balotelli: „Ce să caute la CFR? Cu bășinile și figurile lui...”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 August 2020, 13:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ei, vezi că și eu mă tem de asta: Occidentul ne-a adus oareșce progrese materiale, dar vine cu ideologii sataniste. Una dintre ele o reprezintă și comunismul, care tot din spațiul occidental a izvorât ca doctrină, experimentându-se varianta 1.0 pe fraierii subdezvoltați din est. Când și-au dat seama că economia centralizată sărăcește material, dar lasă lumea să se îndrepte către cele spirituale, s-a trecut la comunismul 2.0. Cu capitala la Bruxelles, de data asta. Ce și-au zis băieții? Le dăm bunăstare materială, îi dedulcim la trai bun, le creăm nevoi false, le stimulăm lăcomia și mândria și în felul ăsta le confiscăm timpul și libertatea. Ca atare, toată lumea aleargă după lucruri( multe inutile) nelăsând timp pentru cultură, familie, prietenie, natură. Dumnezeu, într-un cuvânt. Sovieticul a fost din topor, ăștia sunt parșivi, vin cu mănuși și cu ambalaj atractiv.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 August 2020, 12:57
Postat de clarvazatorul pe 05 August 2020, 12:20

Capitane, mai schimba de pe Antena 3 ca sunt si multe minciuni! Infractorii nu au cum sa fie toti nevinovati.

Asta nu vreți voi să pricepeți nicicum: că nu oricine are niște păreri anti-Klaus urmărește A3. Treaba asta cu A3 e un clișeu propagandistic al securiștilor, menit a compromite( chipurile!) pe cei care nu înghit gogoșile presei cu epoleți. De parcă ar fi mai deștepți cei care-și iau lumină de la Digi decât cei care-și iau de la A3. E tot un drac! Tot spălare de creier se numește. Nu mă interesează absolut niciun post TV de știri. Nu am nici cont de facebook! Vreau să rămân liber în gândire. Încercați să acceptați faptul ăsta: că mai există oameni care nu-s încolonați niciunei tabere( care tabere-s, oricum, diferite doar pentru ochii prostimii). Eu sunt democrat până-n măduva oaselor, votant PNȚcd și Ion Rațiu. Nu credeam că voi mai retrăi vremurile cu "securitatea e în toate", dar ele au revenit în forță. O să vedeți cu toții ce ne așteaptă!

2290353194581653
Andrei Piatra  •  05 August 2020, 12:31
Postat de cpt.ahab pe 05 August 2020, 12:16

Greu de crezut că vor mai putea reacționa. Deja instituțiile de forță primesc bugete tot mai mari, puteri tot mai mari. Supravegherea, urmată de fabricarea de dosare, a persoanelor incomode este și ea tot mai intensă. Deja în mâinile acelorași persoane se adună toate pârghiile. Justiția, presa, Guvernul, urmează și Parlamentul. Toate conduse de un Guvernator numit de Înalta Poartă. Ceea ce se întâmplă și acum cu experimentul Covid demonstrează că suntem îngenunchiați și că reacția populației e ca și inexistentă. Unde mai pui că s-a creat și o armată de spălați pe creier dispusă să creadă orice-i spune Ministerul Adevărului. Aceștia vor fi viitorii denunțători ai celor care vor încerca să se mai opună sistemului.

Da, au venit timpurile grele de care speram sa fi scapat in '89. E si un moment in care se cerne graul de neghina, intr-un fel e bine ca putem vedea mai usor caracterele puternice si mintile luminate, atatea cate au mai ramas. Parlamentul e si el pierdut, toate institutiile statului sunt pierdute si nu mai lucreaza pentru popor. La nivel de primarii mai exista ceva rezistenta pe ici si pe colo (vezi G. Firea), altfel situatia e cu adevarat dramatica. Dar, sunt sigur ca acei romani care au personalitate si educatie nu se vor lasa batuti prea usor, acest neam a mai trecut prin asemenea momente, sunt sigur ca nici acum nu va fi diferit, cei care se cred smecheri pentru ca au bani care le asigura influenta sa fie pregatiti de surprize. :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează