FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA

VIDEO CU FAZA Arlauskis, gest halucinant în Farul - CS Universitatea Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”

Giedrius Arlauskis (35 de ani), portarul celor de la CS Universitatea Craiova, a comis o gafă incredibilă în minutul 33 al deplasării cu Farul, la scorul de 1-0 pentru constănțeni.
Giedrius Arlauskis (35 de ani), portarul celor de la CS Universitatea Craiova, a comis o gafă incredibilă în minutul 33 al deplasării cu Farul, la scorul de 1-0 pentru constănțeni.

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 20:58 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 21:19

Giedrius Arlauskis (35 de ani), portarul celor de la CS Universitatea Craiova, a comis o gafă incredibilă în minutul 33 al deplasării cu Farul, la scorul de 1-0 pentru constănțeni.

Farul a început perfect disputa de la Ovidiu, gol marcat de puștiul Adrian Mazilu (17 ani) în minutul 6. Misiunea formației lui Gică Hagi a devenit mai ușoară în urma momentului de rătăcire al lui Arlauskis.

VIDEO CU FAZA. Giedrius Arlauskis, gafă halucinantă în Farul - CS Universitatea Craiova

În minutul 33, portarul lituanian a prins mingea și s-a grăbit să degajeze. Cu balonul în mână, a fugit spre marginea careului de 16 metri. 

Fără să fie jenat evident sau într-un mod insistent, Arlauskis i-a pus o piedică, cu intensitate ridicată, lui Mihai Popescu. 

Andrei Chivulete a remarcat incidentul. A fluierat fault însă în atac, apoi a așteptat o opinie și din camera VAR, acolo unde se află Cătălin Popa și Romică Bîrdeș. „Centralul” a revăzut faza la monitor și a dictat penalty. Larie a transformat fără emoții, pentru 2-0. 

Adrian Soare, unul dintre comentatorii meciului la postul Digi Sport 1, a taxat reacția lui Arlauskis: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva în acest sezon”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Mihai Stoica atacă și după victoria din derby-ul cu CFR Cluj: „Nu cred că Petrescu a spus asta...” + adversarul luat la țintă: „Simulează ordinar! Așa face mereu”

Nae Constantin, OUT de la Petrolul! Și-a anunțat plecarea după umilința de la Botoșani: „E momentul să mă opresc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  07 Februarie 2023, 10:30

Urmarindu-l, meci de meci, nu poti sa nu te intrebi : oare cum o fi trecut Arlauskis de vizita medicala?

dimco61
dimco61  •  07 Februarie 2023, 10:19
Postat de Mosh.Gerilla pe 07 Februarie 2023, 09:21

Bancurile cu / despre olteni n-au legătură neapărat cu fotbalul. Să râdem de olteni (delectând-ne cu bancurile aferente), acest obicei a devenit, de multă vreme, un sport național. Păcală, Tândală, Sucă nu-s de-ai voștri? Așa că…apropo, n-ai vreo ușă de cărat în spate?

Ca de obicei,Bula interpreteaza totul in stilu-i caracteristic,incercand sa transfere asupra celorlalti propria-i neghiobie.

parpalache
parpalache  •  07 Februarie 2023, 09:48
Postat de Eu2306 pe 06 Februarie 2023, 23:12

Si jucatorul din atac pot sustine ca a cautat contactul la fel de mult daca nu mai mult... Asta este un fel de ...***...simplu nu se da penalty la un gest de genul... Portarul nu are cum sa vada in spate , dar atacantul vede in fata

Numai ca„atacantul”din faza(fundașul Mihai Popescu),culmea ca era cu spatele și se contorsiona ca o balerina sa nu-l incurce pe „Arla”-care are evidente probleme„la mansarda”(Șumudica cred ca și acum bocește când iși aduce aminte cum i-a„mâncat”Arla sezonul european la CFR)!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close